Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Φτωχό 1-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα

Ο Π.Α.Σ Φλώρινα μακριά από τον καλό εαυτό του προβλημάτισε αν και  κατάφερε να  κερδίσει έστω και δύσκολα τον αξιόμαχο Μακεδονικό Βεύης  μέσα στο Δ.Α.Κ Φλώρινας με σκορ 1-0 και παραμένει πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τον Μακεδονικό Αγ.Παντελεήμονα έχοντας κάνει το απόλυτο  4Χ4.
Η ομάδα του Π.Α.Σ νευρικά αλλά και μερικές φορές έως και νωχελικά προσπάθησε να επιβληθεί του Μακεδονικού Βεύης ο οποίος αντιστάθηκε σθεναρά. Η σφικτή άμυνα των αντιπάλων περιόρισε αλλά και δεν  βοήθησε τον Π.Α.Σ να βγάλει και να δημιουργήσει τις κατάλληλες φάσεις για την επίτευξη τέρματος.Παρά τις τρεις (3) αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα παρέμεινε η ίδια έως το 82΄λεπτό όπου ο Παπαδόπουλος κατάφερε να τρυπώσει μέσα στην άμυνα του Μακεδονικού μετά από κάθετη μπαλιά του Γυφτόπουλου  και με ωραίο τσίμπημα της μπάλας κατάφερε να κάνει το τελικό 1-0.
Η σημερινή εικόνα της ομάδος του Π.Α.Σ δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητές της γεγονός που συζητήθηκε σε οικογενειακό κλίμα εντός των αποδυτηρίων παρουσία προπονητικού επιτελείου παικτών και Δ.Σ με απώτερο σκοπό να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα του και να φτάσει όσο πιο γίνεται  ψηλά ο φετινός Π.Α.Σ!!



Ο Παπαδόπουλος σε παλαιότερο χαρακτηριστικό
 πανηγυρισμό του χωρίς φανέλα!!
.
Η Σύνθεση του Π.Α.Σ:
Κούσιας,Κελεσίδης(76΄Κατής),Γεωργόπουλος,ΤσίγληςΚ.,ΓιαγκουλίδηςΗ.,Γκατζόπουλος(50΄Κυρκόπουλος),Παπαδόπουλος,Τασόπουλος,Γυφτόπουλος,Αλεξιάδης(46΄Λεζάκης),Μπάγας