Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ 2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΦΙΛΩΤΑ

Στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας. Το παιδικό τμήμα επικράτησε με σκορ 4-2 του αντίστοιχου τμήματος της Θύελλας Φιλώτα με τους Λαζαρίδη, Σελεμίδη και Γαζέα να πετυχαίνουν τα γκολ για τον ΠΑΣ στο ημίχρονο και πάλι ο Σελεμίδης στην επανάληψη να κάνει το 4-0 για τον ΠΑΣ ενώ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο τελικό 4-2 στο τέλος του παιχνιδιού. Το πρόπαιδικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα αν και προηγήθηκε με 1-0 με σουτ του Γροσδάνη δέχθηκε 3 γκολ από την πολύ καλή ομάδα του Φιλώτα και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 με δύο γκολ του Κων/νίδη Ε. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γεωργιάδης απέκρουσε πέναλτι στο 1-3 γιατον ΠΑΣ. Στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ αναμετρήθηκαν και τα τμήματα junior των δύο ομάδων με το σκορ να καταλήγει στο χορταστικό 5-5. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ (2000-01): ΚΟΥΣΙΑΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΚΩΓΚΟΣ), ΛΟΥΓΚΑΣ (ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ), ΤΖΩΓΚΑΣ (ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ), ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ (ΠΑΝΟΥ), ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΓΩΓΟΣ), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ (ΚΑΛΙΝΗΣ), ΤΖΕΚΟΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (ΜΠΑΚΑΛΗΣ), ΓΑΖΕΑΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ - ΤΣΟΡΛΑΚΗΣ)

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ (2002-03): ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ (ΜΟΥΚΑΣ), ΔΗΜΤΣΙΟΣ (ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ.) ΔΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ι., ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ