Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Στη Γ΄ Εθνική οι Γεωργόπουλος και Λεζάκης με τα χρώματα της Θύελλας Φιλώτα

Δύο παίχτες που συνέβαλλαν τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ κατά την περυσινή σεζόν κέντρισαν το ενδιαφέρον της Θύελλας Φιλώτα που κινήθηκε γρήγορα για την απόκτησή τους. Ο 18χρονος Σάκης Γεωργόπουλος που αγωνίζεται από 7 χρονών στις Ακαδημίες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και τα τρία τελευταία χρόνια είχε τεράστια εξέλιξη στην ανδρική ομάδα του συλλόγου του ΠΑΣ (απασχόλησε πολλές ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών), αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα . Ο 20χρονος "Δάσκαλος" Κώστας Λεζάκης (με καταγωγή από τη Νίκη Φλώρινας) που είναι φοιτητής του παιδαγωγικού αγωνίστηκε τα 2 τελευταία χρόνια στον ΠΑΣ Φλώρινα και πέτυχε πάνω από 20 τέρματα, προερχόμενος από την ομάδα της Αναβύσσου Αττικής. 

Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στα 2 "δικά του παιδιά" εύχεται καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία τόσο με την ομάδα της Θύελλας Φιλώτα όσο και στο ταξίδι τους στις εθνικές κατηγορίες που μόλις άρχισε. 

Οι δύο ομάδες έχουν άριστες σχέσεις αφού πέρα από τις 2 μεταγραφές ο ΠΑΣ απέκτησε ως γνωστόν από την ομάδα της Θύελλας τον Ανδρέα Μπαμπάρη.

Ο Σάκης Γεωργόπουλος

Ο Κώστας Λεζάκης