Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Επιστροφή Γλούφτση στον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Ο Θόδωρος Γλούφτσης επιστρέφει στην ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σε έναν μεταβατικό γι' αυτόν ρόλο, αφού θα αναλάβει το πόστο του Γενικού Αρχηγού του Ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας που αγάπησε. Το θέμα της επιστροφής και τοποθέτησης του Γλούφτση σε αυτό τον κομβικό ρόλο ανέλαβε και πέτυχε προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδας και παλιός του συμπαίχτης Θεόδωρος Ουλιάρης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τέο θα είναι στην διάθεση του προπονητικού team και αγωνιστικά αν αυτό κριθεί απαραίτητο ενώ ήδη έχει "σηκώσει μανίκια" προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σεζόν.

Οι πρώτες του δηλώσεις ως γενικός αρχηγός: " Θεωρώ ότι το κλείσιμο της ποδοσφαιρικής μου καριέρας έπρεπε να γίνει στην ομάδα που αγάπησα και υπηρέτησα. Πλέον σιγά σιγά θα προσαρμοστώ στο νέο μου ρόλο έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει για τη φετινή σεζόν...αγωνιστικά στόχος είναι μόνο η άνοδος στη Γ' Εθνική και διοικητικά να θέσουμε γερές βάσεις πάνω στις οποίες θα στηριχθεί ο Π.Α.Σ. Φλώρινα τα επόμενα χρόνια...όλοι μαζί μπορούμε. 



Ο Θόδωρος Γλούφτσης που ως Αρχηγός σήκωσε πολλούς τίτλους με τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αναμένεται να σηκώσει ακόμα περισσότερους από το νέο του ρόλο.