Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μ.Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας 1-2!

Δεν τα κατάφερε στη παρθενική του εμφάνιση στη Γ Εθνική ο Π.Α.Σ Φλώρινα αφού ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας με σκορ 1-2.
Σε ένα κακό αγωνιστικά παιχνίδι από πλευράς και των δυο ομάδων επικράτησε ο καλύτερος και πιο ουσιαστικός Μέγα Αλέξανδρος.
Ας δούμε τις κυριότερες φάσεις του αγώνα:
Στο 3΄Σέντρα του Γιώργου Παπασωτηρίου στον επερχόμενο Σταύρο Μητρεβόλη που δεν πιάνει καλά το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 6΄Σουτ του Παρσόπουλου μπλοκάρει ο Λάζαρος Ηλιόπουλος
Στο 7΄Μπαλιά τρύπα του Χρήστου Γεωργιάδη στον Σταύρο Μητρεβόλη που μπαίνοντας στη περιοχή κάνει φάουλ πάνω στον αμυντικό του Μέγα Αλέξανδρου.
Στο 15΄Λάθος υπολογισμός της μπάλας από τον Φάνη Σοβισλή επωφελείται ο Παρσόπουλος μπαίνει και κεραυνοβολεί τον Λάζαρο Ηλιόπουλο που όμως εκπληκτικά διώχνει τη μπάλα από το Γ της εστίας του σε κόρνερ.
Στην εκτέλεση του κόρνερ και από λάθος διώξιμο της άμυνας ο Lici στο 16΄ με κεραυνό στη κλειστή γωνία του Λάζαρου Ηλιόπουλου κάνει το  0-1 για τους φιλοξενούμενους.
Στο 25΄Φοβερή εκτέλεση απευθείας φάουλ από τον Παρσόπουλο αναγκάζει τον Λάζαρο Ηλιόπουλο να απογειωθεί και πάλι στο Γ της εστίας του και με υπερένταση να διώξει σε κόρνερ.Ήταν τόσο εντυπωσιακή η επέμβαση που το σύνολο του γηπέδου χειροκρότησε τον goalkeeper του Π.Α.Σ .
Στο 40΄Και πάλι στο ίδιο έργο θεατές με τους ίδιους πρωταγωνιστές ο Λάζαρος Ηλιόπουλος νικά τον Παρσόπουλο διώχνοντας από το  Γ της εστίας του το δυνατό σουτ του επιθετικού του Μέγα Αλέξανδρου σε κόρνερ.
Στην εκτέλεση του ο Lici επιχειρεί γυριστό σουτ που καταλήγει άουτ.
Στο 54΄Σέντρα του Σωτηράκη βρίσκει υποδειγματικά τον Παρσόπουλο που από κοντά με κεφαλιά νικά αυτή τη φορά τον Ηλιόπουλο 0-2.
Στο  85' Οργανωμένη επίθεση του Π.Α.Σ με τους Δημήτρη Κεσίδη,Ιορδάνη Ρωμαίου και Κώστα Λεζάκη να σουτάρει πάνω στα χέρια του Αργυρόπουλου.
Στο 93΄Πάσα του Κώστα Λεζάκη στον Ιορδάνη Ρωμαίο που νικά από κοντά τον Αργυρόπουλο 1-2 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα .
Σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα!

Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: 
Ηλιόπουλος,Πανταζίδης,Μάρκου,Σοβισλής,Κωτσόπουλος,Γεωργιάδης,
Γιώσης,Δ.Κεσίδης ,Παπασωτηρίου,Μητρεβόλης,Ι.Ρωμαίος
Αναπληρωματικοί: Βλαδίκας,Ποντίκης,Ν.Κεσίδης,Χ.Μαρκούλης,
Καγιαλίδης,Στ.Ρωμαίος,Λεζάκης

Για τονΜέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας:
Αργυρόπουλος,Ατανάσοφ,Βλάχος,Τσιρίδης,Πέικος,Αβραμόπουλος
Σωτηράκης,Πίκος,Καπετάνος,Παρσόπουλος,Lici
Αναπληρωματικοί: Ανάδολου,Κιρκιλιανίδης,Μπάντης,Καζεπίδης,Χαλβατζής,Κοσέογλου,
Χατζόπουλος










Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα έχει ρεπό και του δίνεται η δυνατότητα να βελτιωθεί και να εκλείψει τα λάθη που του στοίχησαν την σημερινή ήττα!