Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Επαγγελματίας ο Παύλος Γροσδάνης στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ υπέγραψε ο Φλωρινιώτης Παύλος Γροσδάνης. Ο 17χρονος αμυντικός μέσος μετά από δύο χρόνια παραμονής στην πόλη των Ιωαννίνων κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους του ΠΑΣ και μετά την επιτυχημένη περυσινή χρονιά του με την Κ17 της ομάδας αλλά και με τις συμμετοχές του στην εθνική Ελλάδος Νέων συμμετέχει πλέον στην πρώτη ομάδα του συλλόγου ως επαγγελματίας. Ο Γροσδάνης μάλιστα ακολούθησε όλο το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας της Ηπείρου και αγωνίστηκε ως αλλαγή στα φιλικά του καλοκαιριού. Στην 1η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ο Γροσδάνης θα συναντήσει τον έτερο Φλωρινιώτη της ομάδας Άγγελο Λιάσο που και αυτός από πέρυσι τον χειμώνα είναι επαγγελματίας. Παρακάτω σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του αθλητικού site Super FM των Ιωαννίνων:
Οι γεννηθέντες το 2002 ποδοσφαιριστές της Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος
 Λώλης και    Παύλος Γροσδάνης, είναι και επίσημα πλέον επαγγελματίες, αφού άφησαν άριστες εντυπώσειςστην περίοδο της προετοιμασίας και θα είναι από τα παιδιά που με την εξέλιξή τους 
μπορούν να έχουν λαμπρό μέλλον στο ποδόσφαιρο.
Τα δύο παιδιά ήταν από τις ηγετικές φυσιογνωμίες της Κ17 την περασμένη σεζόν και βοήθησαν -μεταξύ άλλων παιδιών- να φτάσει η ομάδα ως το final-4 της Super League 1.
Η διοργανώτρια αρχή αναφέρει:
Για τη Super League 2, επικυρώθηκαν από τη διοργανώτρια αρχή τα εξής συμβόλαια:
Για την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: Iritier Javier Eduardo.
Για την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Γροσδάνης Παύλος, Λώλης Αλέξανδρος.
Για την ΠΑΕ Εργοτέλης ΓΣ 88: Reis Castro Arthur Cesar, Spiriak Dominik, Encarnacao Freitas Vitor, Πέιος Νικόλαος.