Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, Βασικοί Λιάσος - Γροσδάνης

Στο τουρνουά των Ακριτών Κοζάνης συμμετείχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα το Σάββατο που μας πέρασε. Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με 4 τμήματα Κ14, Κ12, Κ10 και Κ8 στους αγώνες που διεξήχθησαν στις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κοζάνης. 

Με δύο αναμετρήσεις ξεκίνησε η προσπάθεια της Β ομάδας του ΠΑΣ Φλώρινα που ανασυγκροτήθηκε μετά από 6 χρόνια με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά της Κ16 να έχουν περισσότερους αγώνες σε ανδρικό πρωτάθλημα αλλά και σε παιδιά της Α ομάδας να βρίσκουν αγωνιστικό ρυθμό πριν την επάνοδό τους στην ομάδα που θα αγωνίζεται στην Γ εθνική κατηγορία. Το Σάββατο η Β ομάδα ηττήθηκε με σκορ 5-2 (Μαρκούλης, Βελλίδης) από την Δάφνη Λακκιάς και την Κυριακή με σκορ 3-2. Παρόλα τα αποτελέσματα η εικόνα των μικρών άφησε ιδιαίτερες υποσχέσεις για το μέλλον αυτών των παιδιών.

Οι Φλωρινιώτες πρώην παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα και νυν του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίστηκαν στη βασική σύνθεση στο φιλικό με την Κέρκυρα έχοντας αρκετή διάθεση και βγάζοντας πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο. Ο Λίασος αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος και ο Γροσδάνης ως 2ος επιθετικός πετυχαίνοντας μάλιστα και τα δύο τέρματα της ομάδας του. 

Οι προπονήσεις και οι υποχρεώσεις της ακαδημίας συνεχίζονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΠΑΣ Φλώρινα αυτή την εβδομάδα με τα τουρνουά σε Γαλατινή και Ατρόμητο Πτολεμαϊδας.