Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ 14 ΣΤΙΣ 14 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ...

...τμήμα του ΠΑΣ που στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε μέσα στο ΔΑΚ των Ελπίδων με σκορ 8-0. Οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ πήραν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους Φερεντίνο 2, Τσολάκη, Κυρκόπουλο Μ και Μικρόπουλο. Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΣ χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές από το προΠαιδικό τμήμα που θα αποτελέσουν την ΠΑΙΔΙΚΗ ομάδα την επόμενη χρονιά οι οποίοι κατάφεραν να πετύχουν 3 τέρματα ένα με αυτογκολ και από ένα με τους Δόρη και Γιαννόπουλο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ξεκινάει μια αρκετά δύσκολη και επίπονη προσπάθεια για την Ακαδημία του ΠΑΣ αρχικά με το Διεθνές Φιλικό στο γειτονικό Μοναστήρι την προσεχή Τετάρτη και στην συνέχεια με συμμετοχές σε πολλά Διεθνή και όχι Τουρνουά και διοργανώσεις. Σκοπός πάντα όλων αυτών των εκδηλώσεων είναι η συλλογή εμπειριών και η αναμέτρηση με συνομίλικους αθλητές από άλλες περιοχές.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (ΜΠΟΓΔΑΝΗΣ), ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ (ΡΟΥΦΑΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ. (ΔΟΡΗΣ), ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΠΑΡΙΣΗΣ), ΤΣΟΛΑΚΗΣ (ΡΑΣΙΤ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (ΑΦΟΡΟΖΗΣ)