Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ PELISTER...










...BITOLA για τους παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ, που έδωσαν το τελευταίο τους φιλικό αγώνα πριν από το 3ο Διεθνές Τουρνουά Παναγιώτης Κατσούρης, που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αγωνίστηκε με 2 τμήματα το ΠΑΙΔΙΚΟ (1996-97) και το προΠαιδικό (1998-99) αντιμετωπίζοντας τα αντίστοιχα τμήματα της Pelister.

Το Παιδικό τμήμα (1996-97) γνώρισε την ήττα από μία πραγματικά καλή ομάδα με σκορ 1-0. Οι πρωταθλητές παίχτες του ΠΑΣ δεν έπιασαν καλή απόδοση ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο αλλά και στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας παθητικό ρόλο δημιουργώντας πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ. Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες του ΠΑΣ ανέβασαν λίγο την απόδοσή τους χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Το ΠροΠαιδικό τμήμα (1998-99) έδωσε έναν αγώνα με 4 ημίχρονα και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 1ο από αυτά κατάφερε να ανατρέψει στο σκορ και να επικρατήσει με 1-3 με τα γκολ των Παπαγιάννη Ζ., Δόρη και Παρίση.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
(1996-97) ΣΤΟΪΚΟΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Μ., ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ (ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ.), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΣΙΟΣ (ΤΣΟΛΑΚΗΣ)

(1998-99) ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΠΑΤΙΛΗΣ, ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΔΟΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΔΕΛΕΓΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ,

(1998-99)