Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Την πρώτη του ήττα γνώρισε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για το 2009 από τον Ολυμπιακό Γαλατάδων, στον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε εχθές στις εγκαταστάσεις της Καλλίπολης Πέλλας. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ είχαν πάρα πολύ καλή απόδοση αν αναλογιστεί κανείς ότι είχαν πάνω από 50 ημέρες να αγωνιστούν και περίπου έναν μήνα να πραγματοποιήσουν προπόνηση σε ¨καθαρό¨ (από χιόνια και λάσπες) γήπεδο.

Η ομάδα του ΠΑΣ από το πρώτο λεπτό του αγώνα είχε την κυριαρχία του παιχνιδιού και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, με ποιο σημαντική αυτή του Ιωαννίδη Γιώργου όπου το σουτ που εξαπέλησε έξω από την μεγάλη περιοχή τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου σε μία ανύποπτη φάση ο επιθετικός του Ολυμπιακού Τσάλμας με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, μετά από μια στιγμή αδράνειας της άμυνας του ΠΑΣ.

Στο φιλικό ο ΠΑΣ δοκίμασε και τρεις νέους ποδοσφαιριστές που αν ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν σύντομα από την ομάδα. Σε δηλώσεις του στο ιστολόγιο ο Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Γκαμπέτας ανέφερε χαρακτηριστικά οτι η ομάδα έφτασε μόνο στα μισά στάνταρ απόδοσης σύμφωνα με αυτά που περιμένει αυτός από τους ποδοσφαιριστές του. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ από σήμερα συνεχίζουν καθημερινά τις προπονήσεις τους ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα στον Σβορώνο.