Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2009

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑ

Με σχετική ευκολία πέρασε η ομάδα του ΠΑΣ από την σκληροτράχηλη έδρα της Σιάτιστα κερδίζοντας τη με 0-3. Οι παίχτες του Γιάννη Γκαμπέτα έδειξαν από το 1ο λεπτό του αγώνα ποιος είναι το αφεντικό, αφού δεν απώλεσαν σε καμία στιγμή την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Στο πρώτο δεκάλεπτο μάλιστα της συνάντησης η ομάδα του ΠΑΣ έχασε μια πολύ σημαντική, διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά το σουτ του Αναστασιάδη από καλή θέση τράνταξε το αριστερό κάθετο δοκάρι της Σιάτιστας, ενώ στην επαναφορά ο Τζιώρας δεν μπόρεσε να ¨σπρώξει¨ την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35΄ ο Παντελής Μάνος τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε από τον Ιωαννίδη Γιώργο, παίκτης ο οποίος στην επόμενη φάση με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών του ΠΑΣ και συστημένη σέντρα του Κίλη.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε και πάλι αρκετά δυνατά και στο 50 λεπτό ο Μπάγας έκλεψε την μπάλα από τον αριστερό οπισθοφύλακα της Σιάτιστας, έδωσε στον Τζιώρα, ο οποίος με ατομική προσπάθεια μπήκε την περιοχή και έσπασε την μπάλα στον Αναστασιάδη που με κοντινό πλασέ σημείωσε το 0-2. Το 0-3 διαμόρφωσε με κεφαλιά ο ίδιος παίχτης σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αφού το δυνατό σουτ του Τάντση στο τελευταίο πεντάλεπτο προσέκρουσε και αυτό στο δοκάρι.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ, ΚΙΛΗΣ (ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ), ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΜΠΑΓΑΣ (ΤΑΝΤΣΗΣ), ΜΑΝΟΣ Π. (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ.), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΙΑΔΗΣ, ΤΖΙΩΡΑΣ