Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Νίκησε και τον Σβορώνο και τα παίζει ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ την Κυριακή με Φ.Σ ΚΟΖΑΝΗΣ



Με μία ακόμη εκτός έδρας νίκη έκλεισε τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Αυτή τη φορά κέρδισε μέσα στη ¨δύσκολη¨ έδρα του Σβορώνου με σκορ 1-4. Η ομάδα του ΠΑΣ μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας τον πρώτο λόγο στον αγώνα προηγήθηκε στο 30 λεπτό με 0-1 με κοντινό πλασέ του Βασιλείου. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τζιώρας διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΣ. Από το σημείο αυτό άρχισε να ανεβαίνει η απόδοση της ομάδας του Σβορώνου και κατάφερε να μειώσει με κοντινό πλασέ του Μιχαλήτσιου. Τα δύο επόμενα τέρματα του ΠΑΣ πέτυχε ο Τζιώρας φθάνοντας τον τελικό δείκτη του σκορ στο 1-4.

* Η ομάδα των Κομνηνών απέσπασε την ισοπαλία από την πρωτοπόρο Κοζάνη στο χθεσινό αγώνα και έτσι ο ΠΑΣ έφθασε σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή. Την Κυριακή 25-1-2009 με την έναρξη του 2ου γύρου, ο ΠΑΣ υποδέχεται τον Φ.Σ. Κοζάνης σε ένα παιχνίδι που ίσως αποδειχθεί καθοριστικό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στον κυριακάτικο αγώνα η παρουσία του φίλαθλου κοινού της περιοχής κρίνεται απαραίτητη ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια των παιδιών το ΠΑΣ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ (ΛΙΤΑΣ), ΤΑΝΤΣΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΜΑΝΟΣ Γ. (ΜΠΑΓΑΣ), ΕΛΚΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ., ΓΙΑΤΖΙΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΖΙΩΡΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)