Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

ΑΔΙΚΟΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ - ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα του ΠΑΣ να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο απέναντι στην πρωτοπόρο Κοζάνη, αν και επικράτησε κατά κράτος του αντιπάλου της. Μπροστά σε περισσότερους από 2000 οπαδούς της, η ομάδα του ΠΑΣ ξεκίνησε κάπως νωθρά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 4΄, όταν μετά από κόρνερ επικράτησε μια σύγχυση στην άμυνα που την εκμεταλλεύτηκε ο επιθετικός της Κοζάνης Μαρκόπουλος. Από το σημείο εκείνο και πέρα πραγματικά μια ομάδα βρισκόταν μέσα στο γήπεδο και δεν ήταν άλλη από τον γηπεδούχο ΠΑΣ. Στο τριακοστό λέπτο μετά από φάουλ του Μπαμπάρη από το χώρο του κέντρου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Μπερμπερίδη, όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ σημειώνοντας επιθετικό φάουλ. Λίγα λεπτά αργότερα ο τελευταίος αμυντικός της Κοζάνης Αμπεριάδης σταμάτησε την μπάλα με το χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι και στην συνέχεια φάσης ο Γιατζιτζόγου του ΠΑΣ, βρέθηκε ανέλπιστα μόνος μέσα στη μικρή περιοχή της Κοζάνης χωρίς να μπορέσει να νικήσει το Μπερμπερίδη.

Στο 50΄λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Μπαμπάρης στο φρύδι με την γιατρό του αγώνα να ζητάει την αντικατάτασή του. Στο 55΄ φάουλ του Κίλη θα μπλοκάρει ο Μπερμπερίδης. Στο 59΄ ο Αναστασιάδης θα κλέψει έξυπνα την μπάλα, θα κινηθεί μέσα στην περιοχή της Κοζάνης, θα ανατραπεί από τον Παπαδόπουλο και ο διαιτητής της συνάντησης θα δείξει πέναλτι και δεύτερη κίτρινη (κόκκινη). Το πέναλτι εκτέλεσε ο Παντελής Μάνος ισοφαρίζοντας σε 1-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στην συνέχεια η ομάδα του ΠΑΣ έχασε πάρα πολύ καλές ευκαιρίες, όπως το σουτ του Σαββίδη που αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή τέρματος από τους αμυντικούς της Κοζάνης και το τεχνικό πλασέ του Τζιώρα το οποίο απομάρυνε σε κόρνερ ο Μπερμπερίδης.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ : Μυλωνάς, Γιαπράκης, Κίλης (85’ Ιωναννίδης Γ.), Μάνος Γ, Ιωαννίδης Π., Μάνος Π. , Γιατσιτσόγλου, Μπαμπάρης (53΄Σαββίδης), Τζιώρας, Αναστασιάδης, Μπάγας (46’ Έλκας).

Κοζάνη: Μπερμπερίδης, Στεργιόπουλος, Παπαδόπουλος Γ., Τσικόπουλος, Αμπεριάδης, Ατματζίδης, Δρόσος, Τσαλίδης (80’ Σαββούδης), Λαζαρίδης, Πελέκας (73’ Παναγιωτίδης), Μαρκόπουλος (90’ Καραγεώργος)