Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

2η Νίκη στο 2ο Φιλικό

Με 2-3 επικράτησε η ομάδα του ΠΑΣ μέσα στην έδρα του Άρη Λόφων στο 2ο φιλικό της σεζόν. Η ομάδα του ΠΑΣ είχε διακυμάνσεις στην απόδοσή της αφού ορισμένα διαστήματα έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο ενώ σε κάποιες στιγμές δεν απέδωσε τα αναμενώμενα. Κάτι τέτοιο όμως κρίνεται λογικό στο χρονικό σημείο που βρισκόμαστε.
Το σκορ του αγώνα άνοιξε ο Φουδούλης με κοντινό σουτ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Φωτεινού και αδράνεια της άμυνας των Λόφων. Στην συνέχεια η ομάδα των Λόφων πήρε το προβάδισμα με τα γκολ των Κωνσταντινόπουλου και Τσίγλη. Στο 2ο ημίχρονο οι παίχτες του ΠΑΣ γύρισαν το σκορ με έναν κεραυνό του Γιώργου Μάνου από τα 30 μέτρα και με κοντινή προβολή του Τσαπαρή μέσα από την μικρή περιοχή.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ (60΄ ΤΑΝΤΣΟΥΚΗΣ), ΖΗΚΟΣ (60΄ΤΡΑΪΚΟΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Γ (60΄ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ), ΜΑΝΟΣ Π.(75΄ΙΝΔΟΣ), ΦΑΡΜΑΚΗΣ (45΄ΜΑΝΟΣ Γ.), ΛΙΤΑΣ (70΄ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε.), ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ (60΄ΤΣΑΠΑΡΗΣ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (70΄ΣΑΡΑΝΤΗΣ - 80΄ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (70΄ΤΑΣΚΑΣ - 80΄ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (75΄ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ)