Κυριακή 23 Αυγούστου 2009

ΠΕΡΑΣΕ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΠΑΣ


Την πρώτη του νίκη σε επίσημο παιχνίδι πέτυχε ο ΠΑΣ Φλώρινα απέναντι στον Άρη Παπαγιάννη για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ.


Η ομάδα του ΠΑΣ σαφώς πιο έτοιμη από τον αντίπαλο της Άρη άνοιξε το σκορ στο 11ο λεπτό του αγώνα με τον Μητρεβόλη. Ο ίδιος παίχτης λίγο αργότερα διπλασίασε τον δείκτη του σκορ ενώ ήταν και ο δημιουργός του 3-0 αφού μπήκε μόνος του από αριστερά και έσπασε την μπάλα στον Ιωαννίδη που από το ύψος του πέναλτι δεν αστόχησε. Στο 35ο λεπτό ο Φουδούλης με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-0 μετά το δοκάρι του Μητρεβόλη.


Στο 65΄ ο Μητρεβόλης πέτυχε το 3ο προσωπικό του γκολ και το 5ο της ομάδας του και το σκορ έκλεισε ο 14χρονος Κώστας Ποντίκης που μετά από σέντρα ακριβείας του Φουδούλη με καρφωτή κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έγραψε το τελικό 6-0.


Στον 2ο γύρο του κυπέλλου η ομάδα του ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Απόλλων Αμμοχωρίου που προκρίθηκε νικώντας 1-3 τον Δικέφαλο Αετό Αγίας Παρασκευής, στο ντέρμπυ των ομάδων του νομού μας που αγωνίζονται στην Δ' Εθνική κατηγορία .