Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΟΝ 3ο ΓΥΡΟ...

...η ομάδα του ΠΑΣ επικρατώντας με σκορ 1-3 επί του αντιπάλου του στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής κατηγορίας Απ. Αμμοχωρίου. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αμμοχωρίου και είχε αρκετά καλό ρυθμό αν υπολογίσει κανείς τη χρονική στιγμή που βρισκόμαστε. Η ομάδα του ΠΑΣ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ανέκαμψε και πήρε την προκριση σχετικά εύκολα.
Το Αμμοχώρι προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Δημόπουλου μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Λάζαρος Φωστηρόπουλος. Από εκεί και πέρα η ομάδα του ΠΑΣ πήρε τα ηνία του αγώνα και αφού έχασε ορισμένες ευκαιρίες από καλά οργανωμένες επιθέσεις, ισοφάρισε στο 26΄ με τον Μητρεβόλη που εκμεταλλεύτηκε την κάθετη πάσα που του πέρασε ο Φωτεινός. Στο 45΄ ο Ιωαννίδης με κεφαλιά από το χώρο του κέντρου έβγαλε μόνο του τον Μητρεβόλη και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2. Στην επανάληψη η ομάδα του ΠΑΣ είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 80΄ ο Φουδούλης με κεφαλιά μετά από σέντρα του Φαρμάκη έκλεισε τον δείκτη του σκορ.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΤΑΝΤΣΟΥΚΗΣ, ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΟΣ Π., ΜΑΝΟΣ Γ., ΛΙΤΑΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (75΄ ΖΗΚΟΣ), ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (85΄ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (55΄ΦΑΡΜΑΚΗΣ)
Στην επόμενη φάση η ομάδα του ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Μελιτέα Μελίτης που προκρίθηκε εναντίον του Άρη Τριποτάμου με σκορ 3-1.