Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Πρώτη ήττα για τον ΠΑΣ




Την πρώτη του ήττα για τη νέα σεζόν έκανε εχθές το απόγευμα ο ΠΑΣ Φλώρινα, σε αγώνα προετοιμασίας απέναντι στην ομάδα του Βελβεντού. Ο αγώνας διεξήχθει στο καταπληκτικό στάδιο του Δήμου Βελβεντού, που θα πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τις αθλητικές του εγκαταστάσεις.




Η ομάδα του ΠΑΣ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με κεφαλιά του Παπαδόπουλου μέσα από την περιοχή. Η ομάδα του Βελβεντού διπλασίασε τα τέρματά της σε αντεπίθεση με πλασέ του Τζουκανούλα από κοντά στο 16΄. Από εκείνο το σημείο η ομάδα του ΠΑΣ ανέβασε ρυθμούς και έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Φωτεινό, Μητρεβόλη και Φουδούλη ενώ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ του Πλαγιάντση στο 19΄. Δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Παπαδόπουλος έκανε το 3-1 σε νέα αντεπίθεση των παικτών του Βελβεντού και ενώ οι παίχτες του ΠΑΣ πίεζαν διαρκώς για την ισοφάριση.




Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ είχε εξ' ολοκλήρου την υπεροχή και έκλεισε την ομάδα του Βελβεντού στο μισό γήπεδο και μείωσε το σκορ με ωραίο σουτ του Φουδούλη έξω από την αντίπαλη περιοχή στο 66ο λεπτό. Από εκεί και πέρα οι παίχτες του ΠΑΣ πίεσαν ακόμη και έχασαν ευκαιρίες με τους Μητεβόλη, Λίτα, Τράϊκο και Ποντίκη να αστοχούν από κοντά.




Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΔΕΛΗΝΑΟΥΜ (30 ΤΑΝΤΣΟΥΚΗΣ, 70 ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ), ΖΗΚΟΣ(45΄ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ), ΛΙΤΑΣ (75΄ΙΝΔΟΣ), ΜΑΝΟΣ Π (77΄ΤΑΣΚΑΣ), ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (55΄ΤΣΑΠΑΡΗΣ), ΚΗΜΕΣ(45΄ΤΡΑΪΚΟΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (77΄ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΠΛΑΓΙΑΝΤΣΗΣ (55΄ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΦΩΤΕΙΝΟΣ (75΄ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ)