Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

4x4 Ο ΠΑΣ ΑΦΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ...

...με τον Απόλλων Αμμοχωρίου μέσα στο ΔΑΚ με σκορ 2-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν από την αρχή του αγώνα τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν εύκολα διαδρόμους απέναντι στη σφιχτή αμυντική γραμμή του Αμμοχωρίου. Παρόλα αυτά στο 11ο λεπτό ο Μπατμάς με ατομική προσπάθεια από δεξιά πέρασε 2 αντιπάλους και μπαίνοντας στην περιοχή του Απόλλωνα πλάσαρε αλλά ο Κιβωτίδης απέκρουσε ασθενώς, στην επαναφορά της μπάλας ο Μέκολλι δεν μπόρεσε να προωθήσει την μπάλα στα δίχτυα και σε νέα απόκρουση ο Γυφτόπουλος από καλή θέση με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Απόλλωνα. Στο 18ο λεπτό και πάλι σε σέντρα του Μέκολλι ο Γυφτόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Στο 30ο λεπτό οι παίχτες του ΠΑΣ βρήκαν ένα από τα λίγα κενά στην αντίπαλη άμυνα και με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ο Γκατζόπουλος βρήκε ωραία τον Μέκολλι που σέντραρε με μία επαφή και ο επερχόμενος Γυφτόπουλος άνοιξε το σκορ για τον ΠΑΣ. 

Στο 2ο ημίχρονο και μόλις στο 46ο λεπτό ο Μπαμπάρης με φάουλ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αμμοχωρίου. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίχτης αντίκρισε 2η κίτρινα κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα πάνω στον Πλαγιάντση, από το σημείο εκείνο το Αμμοχώρι πήρε την πρωτοβουλία χωρίς να μπορέσει να επιτύχει κάτι αξιόλογο μέχρι το 78ο όπου λεπτό και ο Γεωργιάδης Χ. του Αμμοχωρίου αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα. Λίγο πριν ο Παλάντζας σε μία κούρσα 30 μέτρων μπήκε μόνος του στην αντίπαλη περιοχή αλλά καθυστέρησε και δεν ολοκλήρωσε την προσπάθεια του ενώ στο 80΄ αριστερό σουτ του ίδιου παίχτη από καλή θέση πέρασε πάνω από τα αντίπαλα δοκάρια. Στο 85 λεπτό μετά από ωραία πάσα του Παλάντζα και κακή συνεννόηση της αντίπαλης άμυνα ο Μπατμάς βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και χωρίς να δυσκολευτεί έκανε το τελικό 2-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΚΟΛΛΙ (38΄ ΜΗΝΟΣ - 65΄ ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ (72΄ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ