Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΥΗ Ο ΠΑΣ...

...με σκορ 2-6 σε έναν αγώνα που έγινε μέσα σε πολύ φιλικό κλίμα δεδομένου των φιλικών σχέσεων των δύο ομάδων. Οι παίχτες του Μακεδονικού προηγήθηκαν μάλιστα μόλις στο 4ο λεπτό της συνάντησης μετά από ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Ν. Γλούφτση από δεξιά. Οι παίχτες του ΠΑΣ αντέδρασαν γρήγορα και στο 9ο λεπτό ο Φουδούλης με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε τον αγώνα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο ίδιος παίχτης είχε ένα καλό σουτ από πλάγια θέση με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 23΄ο Μπατμάς σέντραρε με το αριστερό και ο Φουδούλης με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΣ. Στο 25΄ λεπτό σε σέντρα του Κωτσόπουλου ο Γυφτόπουλος έχασε καλή ευκαιρία όταν η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε άουτ και στο 27ο λεπτό σε διπλή σέντρα του Γυφτόπουλου από αριστερά ο Μπατμάς έκανε το 1-3. Στο 35΄και πάλι ο Μπατμάς με ατομική προσπάθεια διεύρυνε και άλλο την διαφορά στο 1-4. Στην επανάληψη ο και στο 55΄ ο νεοεισερχόμενος νεαρός Δερμιτζάκης με κεφαλιά έκανε το 1-5 μετά από εκτέλεση φάουλ του Φουδούλη ενώ στο 62΄ ο Γυφτόπουλος με πλασέ μετά από ωραία κάθετη Φερεντίνου έκανε το 1-6. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με πέναλτι στο 70΄ που εκτέλεσε ο Τσορλίνης.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ (53΄ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΑΤΜΑΣ (53΄ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (60΄ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τη φάση των 8 του κυπέλλου της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει μέσα στο ΔΑΚ τον Ατρόμητο Σιταριάς την Τετάρτη 3-10-12 και ώρα 15:30.