Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΔΙΠΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΟΙ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...με αντίπαλο τη Θύελλα Φιλώτα με σκορ 1-3 και πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου αφού μόνο μία αγωνιστική απομένει για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είχε πολύ δύναμη και πάθος και δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από αντίστοιχους ανδρικού πρωταθλήματος ενώ μόνο με τέτοιου είδους αναμετρήσεις υπάρχει πιθανότητα βελτίωσης των ποδοσφαιριστών του νομού μας. Το σκορ για τον ΠΑΣ άνοιξε στο 23ο λεπτό όταν ο Τσατσάνης με τον Παρίση συνεργάστηκαν ωραία στο χώρο του κέντρου και έβγαλαν σε θέση έξω δεξιά τον Κωνσταντίνο Τσώτσο που σέντραρε με μία επαφή και ο επερχόμενος Σταμπουλτζής με σουτ εν κινήσει έκανε το 0-1. Στην έναρξη του 2ου μέρους ο Άγγελος Τσώτσος σέντραρε από δεξιά και ο νεοεισερχόμενος Αντωνιάδης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 0-2, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Δόρης έβγαλε σε καλή θέση μόνο του στην περιοχή τον Α. Τσώτσο που δεν μπόρεσε από κοντά να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Σαν να μην έφτανε αυτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με σουτ έξω από την περιοχή του ΠΑΣ σε μία αδράνεια της άμυνας. Στην προσπάθειά τους οι παίχτες του Φιλώτα να ισοφαρίσουν βγήκαν μπροστά αλλά σε μιά αντεπίθεση ο Αφορόζης οδήγησε την μπάλα όσο χρειαζόταν και την κατάλληλη στιγμή πέρασε κάθετα στον Αντωνιάδη που με κίνηση σεντερ φορ ξεμαρκαρίστηκε και πλάσαρε εύστοχα μέσα σε πανηγυρισμούς για το 1-3. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΔΟΡΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ (ΑΦΟΡΟΖΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ Κ. (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ Α. (ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ (ΚΟΥΛΙΔΗΣ)

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα για το πρωτάθλημα αναμετρήθηκαν και τα μικρότερα τμήματα των δύο ομάδων που για την ιστορία έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΠροΠαιδικό (2000-01) ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-3 (ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ)
JUNIOR (2002-03) ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-4
ΠροJUNIOR (2004-05) ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-5
ΒΑΜΒΙΝΙ (2006+) ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 10-9