Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ

Οι παίδες του ΠΑΣ (1999-00) το πρωί της Κυριακής 13-10-13 επικράτησαν της Θ. Φιλώτα με σκορ 2-0 στο ΔΑΚ Φλώρινας για την 3η αγωνιστική του Παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Φλώρινας. Οι παίχτες του ΠΑΣ για άλλη μία φορά δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τους Αντωνιάδη, Τζέτζη, Τσώτσο και Νάτση και κατάφεραν να προηγηθούν με πέναλτι που κέρδισε ο Αντωνιάδης και εκτέλεσε εύστοχα ο Περσίδης στο 14΄ ενώ στο 25΄ ο Αντωνιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με πλασέ μετά από ωραία προσπάθεια του Λιάσου.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ:  ΚΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΤΙΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ. (ΓΩΓΟΣ), ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ (ΝΑΤΣΗΣ), ΓΑΖΕΑΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ (ΤΖΩΝΓΚΑΣ), ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

Οι Προπαίδες του ΠΑΣ επικράτησαν με σκορ 6-3 της αντίστοιχης ομάδας της Θύελλας Φιλώτα σκοράροντας μόλις στο 40ο δευτερόλεπτο του αγώνα όταν ο Τασομηνόπουλος σέντραρε από δεξιά και ο Λιασόπουλος με εναέριο πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησε το 2-0 μετά από ωραία προσπάθεια και σουτ του Μαργαρίτη ενώ το 3-0 έγινε με κοντινό πλασέ του Μπακάλη. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν αρχικά μετά από αδράνεια της άμυνα του ΠΑΣ. Αλλά και πάλι Λιασόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το σκορ 4-1. Στο 2ο μέρος ο Κοκαρόπουλος με δυνατό σουτ έκανε το 5-1 ενώ το 6-1 έγινε με διαγώνιο στου και πάλι του Λιασόπουλου. Οι Φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν με δύο γκολ σε 2 λεπτά για να γίνει το τελικό 6-3.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠροΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ), ΠΑΝΟΥ (ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Χ., ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ), ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ Π (ΔΑΪΚΟΣ), ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Π (ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ), ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ ( ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ Β.), ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ( ΜΠΕΛΛΗΣ), ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ), ΜΠΑΚΑΛΗΣ (ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ)