Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΔΙΗΜΕΡΟ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Οι παίχτες της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα βρέθηκαν για δύο ημέρες σε Δράμα και Ξάνθη όπου έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις με τις Ακαδημίες του Φίλιππου Δράμας και της Skoda Ξάνθη αποκομίζοντας εμπειρίες ζωής με την διαμονή τους στο Ξενοδοχείο Le Chalet και τις εγκαταστάσεις της Skoda. Η αποστολή του ΠΑΣ αναχώρησε το Σάββατο 16-11-13 από το ΔΑΚ Φλώρινας με 52 άτομα και μετά από 5 ώρες περίπου έφτασε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας του Φίλιππου Δράμας που ανήκει και αυτή στο Δίκτυο Paok Football Prints. Τα τμήματα των δύο ομάδων έδωσαν φιλικές αναμετρήσεις συσφίγγοντας τους δεσμούς των δύο ακαδημιών και στην συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Ξάνθης όπου και κατέλυσε στις 18:30 το απόγευμα. Ακολούθως οι παίχτες και οι συνοδοί τους ΠΑΣ Φλώρινα πήραν το δείπνο τους και βγήκαν να γνωρίσουν την Θρακιώτικη πόλη που Σάββατο βράδυ ήταν γεμάτη κόσμο. Την Κυριακή το πρωί οι παίχτες του ΠΑΣ πήραν το πρωϊνό τους παρέα μάλιστα με τον προπονητή της Skoda Rainer Maurer που διαμένει στο ξενοδοχείο, ο οποίος παρακολούθησε και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής των δύο ομάδων εκμεταλλευόμενος το ρεπό της Super League. Οι παίχτες του ΠΑΣ αγωνίστηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Skoda Ξάνθη που περιέχουν πέρα από το ξενοδοχείο Le Chalet, 7 γήπεδα ποδοσφαίρου για την Ακαδημία της ομάδας με ξεχωριστά αποδυτήρια, γυμναστήρια, φυσιοθεραπευτήρια για κάθε τμήμα, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, 2 γήπεδα προπονήσεων για την 1η ομάδα με διαφορετικά γυμναστήρια και φυσιοθεραπευτήρια και φυσικά το κεντρικό γήπεδο των αγώνων της Skoda. Αμέσως μετά του αγώνες τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ παρακολούθησαν τον αγώνα πρωταθλήματος της Super League κ17  Skoda Ξάνθη - ΑΡΗΣ όπου η τοπική ομάδα επικράτησε με σκορ 1-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα ευχήθηκαν να επιστρέψουν στις άρτιες εγκαταστάσεις, που σημειωτέων θα επισκεφτεί για άλλη μία φορά η TΣΣΚΑ Μόσχας για τη χειμερινή προετοιμασία της σε έναν μήνα, είτε με την ακαδημία του ΠΑΣ είτε ως παίχτες της Ξάνθης ή άλλης μεγάλης ομάδας.
Αγωνιστικά η εμφάνιση του ΠΑΣ και στις δύο πόλεις ήταν πολύ καλή και για την ιστορία ήρθαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-1 (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ)
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1 (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ)

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-7 (ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ2, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ)
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-2 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ)

JUNIOR: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 2-2 (ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 4-0 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΤΙΛΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΙΩΣΗΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΜΑΓΓΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΔΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε., ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΓΚΕΛΗΣ, ΖΕΖΟΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Χ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ Π.



JUNIOR: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΜΠΟΥΜΠΗΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Λ., ΓΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α.