Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

0-1 και Φύγαμε!!!! Κέρδισε τον Ερμή Αμυνταίου Ο Π.Α.Σ μέσα στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου

<<Απόδραση από το Αμύνταιο>> με τους τρεις βαθμούς <<Παραμάσχαλα >>για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα αφού κέρδισε τον τοπικό Ερμή Αμυνταίου με σκορ 0-1!!
Σέ ένα παιχνίδι δυνατό μέσα στο Δ.Α.Κ Αμυνταίου με κύριο χαρακτηριστικό τις μονομαχίες των παικτών ο Π.Α.Σ Φλώρινα έδειξε τα δόντια του και επικράτησε του αντιπάλου μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού της ομάδος Κώστα Τσίγληστο 44΄
Ο αγώνας στην κυριολεξία διεξήγχθει υπό βροχή στην πλειονότητα του.
Χαρακτηριστικό  ήταν το γεγονός πως ο Διαιτητής του αγώνα  διέκοψε την αναμέτρηση στο 60΄΄ λεπτό του Δευτέρου ημιχρόνου καθώς ξέσπασε καταιγίδα πάνω ακριβώς από το Δ.Α.Κ  Αμυνταίου. Ύστερα  από αναμονή 25 λεπτών περίπου αλλά και πάλι υπό βροχή και αφού συμφώνησαν την συνέχιση του αγώνα και οι δυο ομάδες τελείωσε τελικά χωρίς να αλλάξει το σκορ.Στο 90΄περίπου του αγώνα και μετά από λασπομαχία των παικτών ο Γρηγόρης Ναλπαντίδης σετ τετ-τετ ΄΄σκέπασε΄΄και μπλόκαρε την μπάλα σε φάση grand griniol προ της εστίας του αποσοβώντας την ισοφάριση!!
Από τον Π.ΑΣ δεν υστέρησε κανείς!! MVP του αγώνα ο αρχηγός της ομάδος Κώστα Τσίγλης που πέραν του τέρματος που πέτυχε καθοδήγησε την ομάδα στην μεγάλη αποψινή νίκη !!
Σύνθεση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:Ναλπαντίδης,Γιαγκουλίδης,Γεωργόπουλος,Κλάψης,Κ.Τσίγλης,Ε.Τασόπουλος,(46΄Τάτες),Μπάγας,(70΄Κατής),Γκατζόπουλος,(85΄Ρούφας),Λεζάκης,Θ.Τασόπουλος 


O MVP ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΓΛΗΣ
ΝΑΙ ΤΟ <<ΚΑΝΟΝΙ>>!!!