Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

NOK ΑΟΥΤ ..Ο ΠΑΣ!

Έπεσε χθες το απόγευμα μέσα στο Αμμοχώρι η  αυλαία της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου ΕΠΣ Φλώρινας  και ο ΠΑΣ Φλώρινα τέθηκε εκτός συνέχειας  καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τον τοπικό Απόλλων Αμμοχωρίου!
Για πολλούς ...πρόωρος τελικός καθώς ίσως οι δυο καλύτερες ομάδες της κατηγορίας τέθηκαν αντιμέτωπες.Ένταση -Πάθος-Νευρικότητα  ήταν τα κύρια συναισθήματα που κυριαρχούσαν στις ομάδες του Γιάννη Λονδράκη και Τάκη Παπαθανασίου αντίστοιχα στο Α΄Ημίχρονο με πιο επικίνδυνη την ομάδα του ΠΑΣ  ...
Ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί με τον υψηλόσωμο φόρ Παύλο Γυφτόπουλο στο 40΄ μετά από ωραία ενέργεια και τελείωμα του από τα αριστερά. 0-1 
Λίγο πριν το τέλος ο Απόλλων πλησίασε την ισοφάριση όμως το σουτ του Λάζαρου Φωστηρόπουλου   κατέληξε στα χέρια του  Γρηγόρη Ναλπαντίδη.
ΤΕΛΟΣ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
Πολλά λάθη και από τις δυο ομάδες!! Πατάει καλύτερα στο γήπεδο ο Απόλλων ..προσπαθεί όμως με <<γιόμες>> να καταφέρει κάτι καλό χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα χάρη στην καλή αμυντική λειτουργία του  αντιπάλου.
Σε αντίθεση ο ΠΑΣ που προηγείται με 0-1... παρουσιάζεται φλύαρος στις τελικές ενέργειές του και μακρυά από την καλή του εικόνα.
Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο Απόλλων Αμμοχωρίου μπήκε ψυχωμένα στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να ανατρέψει το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα και το καταφέρνει στο 65΄ με δυνατό σουτ εντός περιοχής του Γιώργου Δαλάκη 1-1.Προηγήθηκε απόκρουση σε δυνατό σουτ  τετ- α-τετ του Γρηγόρη Ναλπαντίδη με τον κορυφαίο παίκτη του Απόλλων  Λάζαρο Φωστηρόπουλο.
Ο ΠΑΣ φαίνεται μουδιασμένος και προσπαθεί να αντιδράσει... μα μετά από λίγο στο 74΄δέχεται και δεύτερο τέρμα από τον Κίμε γράφοντας το 2-1!! Ολική ανατροπή για τον Απόλλων Αμμοχωρίου.
Μάχες των παικτών σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου!!!Πολλά σπρωξίματα, κόντρες σώμα με σώμα, τα πόδια στην <<φωτιά>> με τον διαιτητή Θεοδωρόπουλο και τους επόπτες γραμμών  να παρακολουθούν  αμέτοχοι τις κόντρες που σε πολλές περιπτώσεις έφτασαν σε επικίνδυνο βαθμό  για την σωματική ακεραιότητα όλων των παικτών .Θύμα ο Άγγελος Αλεξιάδης που αποχώρησε ύστερα από χτύπημα στο γόνατο.
Το παιχνίδι κόντεψε να τιναχθεί στον αέρα στο 80΄ καθώς η Διαιτητική τριάδα δεν είδε χτύπημα του Φουδούλη εκτός φάσης στον Ράμα!!Ο τελευταίος απάντησε στο χτύπημα και έγινε<<πανδαιμόνιο >>με  τα αίματα να ανάβουν επικίνδυνα υπό  τον φόβο επεισοδίων .Όμως απετράπησαν χάρη στην ψυχραιμία των παραγόντων και προπονητών των δυο ομάδων !!
Αποτέλεσμα ήταν η  αποβολή των  Ράμα και Κ.Απιδόπουλου (άδικη του τελευταίου κατά εμέ εκτός και αν η Διαιτητική τριάδα είδε κάτι επιλήψιμο)
ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 
Ο  Απόλλων Αμμοχωρίου  περνά πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου και ελπίζει σε καλή πορεία που οδηγεί στον τελικό του θεσμού με απώτερο σκοπό την κατάκτησή του.
Ο  ΠΑΣ Φλώρινα τέθηκε εκτός θεσμού Κυπέλλου....όμως πρέπει να ανασυνταχθεί , να διορθώσει τα λάθη του  και να στραφεί με σοβαρότητα στο πρωταρχικό του στόχο.Την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την άνοδο στην Γ΄Εθνική.
Το Δ.Σ του ΠΑΣ Φλώρινα στηρίζει τους παίκτες αλλά και το προπονητικό επιτελείο της ομάδος μας.<<Χάθηκε μια μάχη ... όμως όχι και ο στόχος>>
Για τον  ΠΑΣ έπαιξαν :
Ναλπαντίδης,Ρούφας,Γιανγκουλίδης,Κλάψης,Γεωργόπουλος,Πέτρου(Κυρκόπουλος)
Λεζάκης(Ραμά),Μπάγας,Αλεξιάδης(Τάτες),Κατής,Γυφτόπουλος