Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟ (ΤΑΜΗ) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

...που χάθηκε τόσο νέος πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας σήμερα Τετάρτη 10-9-2014 με πρωτοβουλία του Δικέφαλου Αετού Αγ. Παρασκευής. Το τουρνουά είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα και τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν δόθηκαν σε συμπολίτη μας αθλητή που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να εργαστεί ύστερα από προτροπή της οικογένειας του εκλιπόντα Τάμη. Στους αγώνες που ήταν ενός ημιχρόνου συμμετείχαν επίσης πέραν των διοργανωτών οι Παλαίμαχοι του ΠΑΣ Φλώρινα και η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα. Πριν την έναρξη των αγώνων έγινε απονομή πλακετών στις συμμετέχουσες ομάδες, στην τριάδα των διαιτητών και στην οικογένεια Παπαγεωργίου ενώ στην συνέχεια όλοι οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν τριαντάφυλλα στη φωτογραφία του Τάμη. Τους αγώνες παρακολούθησε όλη η οικογένεια Παπαγεωργίου και μάλιστα ο νεαρός Γιώργος αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αγίας. Η ομάδα του ΠΑΣ αγωνίστηκε με δύο διαφορετικές ομάδες στα δύο ημίχρονα και για την ιστορία στο πρώτο μέρος ηττήθηκε από την ομάδα των παλαιμάχων με σκορ 1-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο επικράτησε με το ίδιο σκορ του Δικέφαλου Αετού με γκολ του Γυφτόπουλου.   

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
(Α΄ΜΕΡΟΣ) ΚΟΥΣΙΑΣ (ΣΙΣΗΣ), ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΠΕΤΡΟΥ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ (ΤΣΙΓΛΗΣ Ε.)

(Β΄ΜΕΡΟΣ) ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ Κ., ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΑΣ, ΚΑΤΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ