Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΜΜΟΧΩΡΙΟΥ- Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-3! ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο Π.Α.Σ!

Το περασμένο Σάββατο έμελλε να είναι <<κομβικό>> για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα, καθώς παίζοντας στο Αμμοχώρι με αντίπαλο τον τοπικό Απόλλων νίκησε με σκορ 1-3 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία μου έφερε η ομάδα του Μακεδονικού  Αγ.Παντελεήμονος με τον Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας, τον έφερε μόνο στην κορυφή της Α΄Κατηγορίας Ε.Π.Σ Φλώρινας.
Μόλις στο  μετά από επέλαση του αρχηγού του Π.Α.Σ Παύλου Γυφτόπουλου έσπασε την μπάλα δεξιά  στον Φίλλιπο Μπάγα που εξαπολύοντας κεραυνό έγραψε το 0-1.
12΄Η μαχητική ομάδα του Απόλλων λίγο έλειψε να ισοφαρίσει καθώς σε φάση μέσα στα καρέ του Κούσια ο Χρ.Γεωργιάδης σούταρε στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ!
ΤΕΛΟΣ Α΄ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 
Δυνατό παιχνίδι με την ένταση και το πάθος να διακατέχει και τις δυο ομάδες.Ο τοπικός Απόλλων Αμμοχωρίου πατάει και κυκλοφορεί την μπάλα καλύτερα από τον φιλοξενούμενο Π.Α.Σ Φλώρινα που στήνεται και αμύνεται έξυπνα στο γήπεδο.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Απόλλων Αμμοχωρίου δείχνει τα δόντια του.
49΄ Ωραία ενέργεια του Λάζαρου Φωστηρόπουλου που πιάνει σέντρα σουτ  με τον Νίκο Κλάψη να διώχνει σε κόρνερ.Στην εκτέλεσή του η μπάλα καταλήγει άουτ.
57΄ Φάση για γερά νεύρα!! Στην διεκδίκηση της μπάλας από τους Κλάψη και Φουδούλη κοντάρονται γερά  τα πόδια των δυο παικτών με τον διαιτητή Θεοδωρόπουλο να σφυρίζει την εσχάτη των ποινών υπέρ της ομάδος του Απόλλων Αμμοχωρίου .
Εκτελεί εύστοχα ο Γιώργος Δαλάκης και γράφει το 1-1 μέσα σε τρελά πανηγύρια.
62΄ Πρώτη αλλαγή τακτικής για τον Π.Α.Σ. Βγαίνει ο σκόρερ Φίλλιπος Μπάγας και μπαίνει ο Άγγελος Αλεξιάδης.
66΄ Λίγο έλειψε να δουν οι φίλαθλοι του Π.Α.Σ <<deza vue>> από τον φετινό αγώνα κυπέλλου της Ε.Π.Σ Φλώρινας μεταξύ των δυο ομάδων.
Ο Λάζαρος Φωστηρόπουλος πλαγιοκόπησε την άμυνα του Π.Α.Σ σουτάροντας δυνατά.Στο rebound της φάσης η μπάλα καταλήγει σε τσούρμο 3 παικτών του Απόλλων,αφύλακτοι και μόνοι.Ο σκόρερ των γηπεδούχων Γιώργος Δαλάκης σουτάρει βεβιασμένα με την μπάλα να φεύγει πάνω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Κούσια.
Οι φωνές του πάγκου του Π.Α.Σ ακόμη ηχούν και ήταν αρκετές να ξυπνήσουν την ομάδα!!
Η ομάδα της Φλώρινας παίρνει στην κατοχή της την περιοχή του κέντρου με αποτέλεσμα στο 70΄μετά από πίεση τετραλέπτου να γίνει η ωραιότερη φάση του αγώνα.
Ο Άγγελος Αλεξιάδης κλέβει από τους αμυντικούς του Απόλλων την μπάλα από τα δεξιά και βγάζει  γλυκιά σέντρα διαβήτη στον επερχόμενο <<γίγαντα>>Παύλο Γυφτόπουλο που με άπιαστη καρφωτή κεφαλιά στο <<Γ>> της εστίας του Απόλλων κάνει το 1-2 μέσα σε τρελά πανηγύρια!!
72΄Δεύτερη αλλαγή για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.Βγαίνει ο σκόρερ και αρχηγός του Π.Α.Σ Παύλος Γυφτόπουλος και μπάινει ο Κώστας Λεζάκης.Το περιβραχιόνιο της ομάδος παίρνει ο Σάκης Γεωργόπουλος.
Πριν καλά - καλά καταλάβει τι έγινε ο  Απόλλων Αμμοχωρίου δέχεται και τρίτο πλήγμα.
Στο 74΄ Κερδίζει φάουλ ο Π.Α.Σ λίγο έξω από την αντίπαλη περιοχή. Αθόρυβα στήνει την μπάλα ο Σάκης Γεωργόπουλος και με κεραυνό εκτελεί τον τερματοφύλακα του  Αμμοχωρίου γράφοντας το  1-3!
86΄ Τελευταία αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο Νίκος Κλάψης και μπαίνει ο Μιχάλης Ρούφας.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ 
Μεγάλη νίκη για τον Π.Α.Σ καθώς όπως προείπαμε μόνος οδηγεί πια την κούρσα της ανόδου. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ !!Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΑΙ!!
ΣΥΝΘΕΣΗ Π.ΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:Κούσιας, Γεωργόπουλος,Τσίγλης Κ., Γιαγκουλίδης Η.,Κλάψης(86΄Ρούφας),Παπαδόπουλος K.,Τασόπουλος Ε., Γκατζόπουλος ,
Μπάγας ( 62΄Αλεξιάδης),Τασόπουλος Θ.,  Γυφτόπουλος (72΄Λεζάκης)







ΕΠΙΦΩΝΗΜΑ ΝΙΚΗΣ Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ


ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ
ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΜΦΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ

ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ !!

ΧΑΛΑΡΟ ΚΑΦΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ 


ΔΥΟ ΚΟΛΟΝΕΣ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗΣ
ΤΟΥ ΠΑΣ