Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

2 νίκες για το Προπαιδικό και μία ήττα για το Παιδικό...

...τμήμα τους ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ήταν ο απολογισμός του σαββατοκύριακου στα πρωταθλήματα υποδομής που διοργανώνει η ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι Παίδες του ΠΑΣ ηττήθηκαν με σκορ 0-1 από τις Ελπίδες σε ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι που όλα έδειχναν πως θα κριθεί στο λάθος και στο ένα τέρμα. Οι Προπαίδες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το Σάββατο και αμέσως μετά τον αγώνα των Παίδων επικράτησαν με σκορ 4-0 των Ελπίδων με σκόρερς τους Τσαρλίκη3 και Γροσδάνη ενώ την Κυριακή επικράτησαν ως τυπικά φιλοξενούμενοι στο ΔΑΚ Φλώρινας με σκορ 0-5 του Μ.Αλ.Φλώρινας με τους Γροσδάνη2, Χριστάκη, Ραχωβίτσα, Κεβρεκίδη να πετυχαίνουν τα γκολ για την ομάδα μας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ:
ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΛΟΥΓΚΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΤΖΟΓΚΑΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΜΑΥΡΟΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΠΑΝΟΥ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΡΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ., ΛΙΟΝΤΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ, ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ε., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ Ι., ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΤΕΓΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΓΚΟΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Χ.