Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 5-2

Γιορτάζει η πόλη μας σήμερα την απελευθέρωσή της,χαρές και στις τάξεις του Π.Α.Σ Φλώρινα για την άνετη επικράτηση απέναντι στην ομολογουμένως αξιόμαχη ομάδα του Δικέφαλου Αετού Αγ.Παρασκευής με το ευρύ σκορ 5-2.
Μόλις στο μετά από εκτέλεση φάουλ του Τασόπουλου Θ.ο επερχόμενος Παπαδόπουλος Ντίνος με κεφαλιά ψαράκι <<τράβηξε>>που λέμε ποδοσφαιρικά  και ξεγέλασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στέλνοντας την μπάλα στην αντίθετη μεριά κάνοντας το 1-0 μέσα σε τρελά  πανηγύρια των παικτών αλλά και του ιδίου με το γνωστό τρόπο που εκείνος μόνο ξέρει!!
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα έδωσε και άφησε χώρο έξυπνα στην Αγ.Παρασκευή να ανέβει κάνοντας την ευάλωτη στις αντεπιθέσεις του Π.Α.Σ.
Στο 27΄ ο αρχηγός του Π.Α.Σ Παύλος Γυφτόπουλος από πλεονεκτική θέση σούταρε πλαγίως άουτ.
Στο  35΄ ο Φίλιππος Μπάγας σε τετ-α-τετ, μετά από μπαλιά τρύπα του Ν.Γκατζόπουλου,δεν κατάφερε να πλασάρει με τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ.
ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με το καλησπέρα στο 46΄ο αρχηγός του Π.Α.Σ Παύλος Γυφτόπουλος κάνει με πλασέ το 2-0 σε τετ- α-τετ μετά από μπαλιά του Ντίνου Παπαδόπουλου.
Πιέζει αφόρητα ο Π.Α.Σ Φλώρινα και έχει κλείσει στο μισό γήπεδο την ομάδα της Αγ.Παρασκευής!
Αντεπίθεση φωτιά του Π.Α.Σ και μετά από μπαλιά του Γυφτόπουλου ο Φίλιππος Μπάγας σουτάρει έξυπνα στην κλειστή γωνία και κάνει το 3-0!
51΄Πρώτη αλλαγή για τον Π.Α.Σ βγαίνει ο Φίλιππος Μπάγας και μπαίνει ο Άγγελος Αλεξιάδης
56΄ Γκολ για την Αγ.Παρασκευή 3-1 με σκόρερ τον Ποντίκη, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας των παικτών και σουτ του τελευταίου στην γωνία του Κούσια Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι αρχικά ήταν να ξεκινήσει ο Γρ.Ναλπαντίδης κάτω από τα δοκάρια του Π.Α.Σ αλλά την τελευταία στιγμή λόγω υποτροπιασμού σε παλαιότερο τραύμα ξεκίνησε ο 14χρονος και πολλά υποσχόμενος Κούσιας.
63΄Μοναδική ευκαιρία για τον Π.Α.Σ!!Ο Ντίνος Παπαδόπουλος με μπαλιά τρύπα βρίσκει τον Παύλο Γυφτόπουλο.Αυτός αναστατώνει την άμυνα της Αγ.Παρασκευής και στρώνει στο <<πιάτο >>γκολ φιλέτο για τον Άγγελο Αλεξιάδη που χάνει απερίγραπτη ευκαιρία να κάνει το 4-1 πλασάροντας δοκάρι και άουτ!!
Βγαίνει η φιλοξενούμενη ομάδα της Αγ.Παρασκευής και προσπαθεί για κάτι καλό με <<γιόμες>>όμως που μέχρι τώρα δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα! 
70΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ μπαίνει ο  Άγγελος Τσώτσος στη θέση του Ντίνου Παπαδόπουλου.
78΄Σε οργανωμένη επίθεσή της χάνει με το Βράγκο μοναδική ευκαιρία να μειώσει το σκορ  χάρη στην πίεση που του άσκησε ο αμυντικός του Π.Α.Σ Ρούφας και αναγκάσε τον πρώτο να σουτάρει απελπιστικά άουτ .
80΄Αλλαγή για τον Π.Α.Σ μπαίνει ο Κυρκόπουλος στη θέση του Γυφτόπουλου
81΄Η μπάλα τιμωρεί και αυτό έκανε αφού ο συνήθης ύποπτος Παύλος Γυφτόπουλος με πλασέ έγραψε το      4-1!
86΄ Σειρά του εορτάζοντα Άγγελου Αλεξιάδη να χορέψει <<zumba>> την άμυνα της Αγ.Παρασκευής και με δυνατό σουτ να γράψει το 5-1!
89΄5-2! για την Αγ.Παρασκευή με αυτογκόλ του Τασόπουλου. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Σιαπανίδη ο πρώτος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Π.Α.Σ γράφοντας και το τελικό σκόρ.
Η ομάδα του Π.Α.Σ σήμερα έδειξε τα δόντια της πετυχαίνοντας πέντε τέρματα απέναντι στην καλοδουλεμένη και μαχητική ομάδα της Αγ.Παρασκευής.
Η δουλειά αρχίζει και φαίνεται στην ομάδα μας καθώς προσφέρει γκολ και θέαμα!!
Όμως θα  σταθώ ιδιαίτερα στους πανηγυρισμούς της ομάδος καθώς είτε στο πρώτο είτε στο πέμπτο τέρμα οι παίκτες αγκαλιάστηκαν και γίνανε για λίγο <<ένα σώμα μια πνοή>> Ναι ρε μάγκες ....έτσι είναι οι ομάδες !!Πάμε δυνατά ο στόχος είναι κοντά .
Σύνθεση Π.Α.Σ:
Κούσιας, Γεωργόπουλος,Τσίγλης Κ., Γιαγκουλίδης Η.,Ρούφας 
Παπαδόπουλος K.(70΄Τσώτσος),Τασόπουλος Ε., Γκατζόπουλος ,
Μπάγας ( 51΄Αλεξιάδης),Τασόπουλος Θ.,  Γυφτόπουλος (80΄Κυρκόπουλος)



Γεωργόπουλος,Τασόπουλος,Γκατζόπουλος σε
 φωτογραφία μέσα στα αποδυτήρια του Π.Α.Σ μετά την σημερινή νίκη