Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Τη 2η θέση ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ με τα Projunior στο Vermio Soccer Festival

Άλλο ένα καταπληκτικό τριήμερο πέρασαν στα 3-5 Πηγάδια οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και οι συνοδοί τους. Η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 12-6-2015 για την Κουτσούφλιανη και αφού τακτοποιήθηκε στον Ξενώνα Πλειάδες έδωσε τον πρώτο της αγώνα στις 17:30 με αντίπαλο τον Εθνικό Πυλαίας τον οποίο και νίκησε με σκορ 5-2. Το Σάββατο το πρωί η ομάδα μας αντιμετώπισε την Ακαδημία Σαϊτιώτη -Μυλωνά από την Χαλκιδική και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 0-2 κατάφερε στην επανάληψη να επιβληθεί με σκορ 4-2, μία ώρα μετά η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Ηρακλή Ζυγού από την Ξάνθη τον οποίο και κέρδισε με σκορ 7-1. Με τις 3 νίκες η ομάδα του ΠΑΣ πήρε την 1η θέση του ομίλου της και αντιμετώπισε τον νικητή του άλλου ομίλου ΠΑΟΚ στον τελικό της Κυριακής όπου και έχασε με σκορ 10-2. 


Η αποστολή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συμμετείχε σε μαθήματα τοξοβολίας και ζωγραφικής πέραν των αγωνιστικών αγωνιστικών της υποχρεώσεων ενώ οι συνοδοί δεν κατάφεραν να δείξουν το ταλέντο τους αφού ο αγώνας τους διεκόπη λόγω καταρρακτώδους βροχής. Πάντως η αποστολή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την φιλοξενία του ιδιοκτήτη των Πλειάδων και θα ήθελε να τον ευχαριστήσει ιδιαίτερα μέσω του blog της ομάδας.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ Κ., ΘΩΜΑΪΔΗΣ Ι., ΝΤΩΝΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ