Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

VERMIO SOCCER FESTIVAL: ΈΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ...

...για τα bambini του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πιστή στα ραντεβού της με τα πολυήμερα τουρνουά ανέβηκε στο Βέρμιο της Νάουσας με το μικρότερο από τα τμήματά του και κατέλυσε στο Hotel 3-5 Πηγάδια ακριβώς πίσω από τα δύο κεντρικά γήπεδα της διοργάνωσης. Η αποστολή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που αποτελούνταν από 9 ποδοσφαιριστές και 16 συνοδούς έφτασε στο χώρο των αγώνων το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:00. Μόλις οι παίχτες της ομάδας τακτοποιήθηκαν στο ξενοδοχείο και πήραν το μεσημεριανό τους ήρθε η ώρα για τον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. 

Το βράδυ η αποστολή του ΠΑΣ διασκέδασε μέχρι αργά στο σαλόνι του ξενοδοχείου και το άλλο πρωί ξεκίνησε μια γεμάτη μέρα με 3 αναμετρήσεις (ΠΑΟΝΕ, Νίκη Ευκαρπίας και Ακαδημία Vierinha). Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο αφού στα κενά διαστήματα μεταξύ των αγώνων η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα εξασκήθηκε σε yoga και τοξοβολία με τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς τους να πετυχαίνουν εξαιρετικές επιδόσεις. Αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων των παίδων της 2ης μέρας ακολούθησε τουρνουά γονέων και προπονητών, με την ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να έρχεται 3 φορές ισόπαλη (έχοντας δύο βασικές ελλείψεις) με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Ak. Vierinha και ΠΑΟΝΕ. Οι γονείς του ΠΑΣ έδειξαν πως "κατέχουν" το άθλημα και μόνο τυχαίο δεν είναι που έχουν δώσει αυτά τα ταλέντα στην ομάδα .Το 2ο βράδυ οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σχεδίασαν και ζωγράφισαν το πανό της διοργάνωσης και οι συνοδοί γεμάτοι κούραση και ικανοποίηση αποσύρθηκαν νωρίς στα δωμάτια τους. 

Την Δευτέρα 1/6/2015 εορτή του Αγίου Πνεύματος η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα ανέβηκε με το τελεφερίκ στην κορυφή του χιονοδρομικού κέντρου και από εκεί μία αντιπροσωπία περπάτησε μισή ώρα στην κορυφογραμμή του όρους εκπροσωπώντας την ομάδα στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία που πραγματοποιήθηκε στο ομώνυμο εξωκλήσι που βρίσκεται σε υψόμετρο 2000μ. Στην επιστροφή στο γήπεδο η ομάδα αντιμετώπισε τον Ατρόμητο Τριαδίου κλείνοντας τους αγώνες με 3 ήττες και 2 νίκες). Ακολούθησε η τελετή λήξης των αγώνων που δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον και όλοι οι συμμετέχοντες ποδοσφαιριστές πέρασαν ακούγοντας το όνομά τους, έλαβαν το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και το μετάλλιο τους. 

Η χαρά ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των bambini του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και η ικανοποίηση φαινόταν στα μάτια των γονέων που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν κάθε προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΓΑΛΑΡΗΝΙΩΤΗΣ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ Θ.Σ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Π.Σ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., ΤΣΟΥΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ