Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΕΧΑΣΕ ΑΛΛΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...στον τελευταίο του αγώνα για τα μπαράζ της Γ' Εθνικής μέσα στο Άργος από τον τοπικό Παναργειακό με σκορ 2-0. Για άλλη μία φορά όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Άργους ήταν στο ίδιο έργο θεατές αφού στο 1ο ημίχρονο οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα πραγματοποίησαν μία από τις καλύτερες τους εμφανίσεις. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Λεζάκης είχε ένα καλό σουτ λίγο άουτ ενώ στο 6ο λεπτό ο ίδιος παίχτης σούταρε και πάλι από καλή θέση άουτ. Στο 9ο λεπτό οι παίχτες του ΠΑΣ άλλαξαν γρήγορα την μπάλα και ο Γεωργόπουλος από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Αζέμη. Στο 13΄ο Γυφτόπουλος έβγαλε μόνο του τον Φωστηρόπουλο που από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε άουτ. Στο 23΄ ο Γυφτόπουλος σούταρε σε μία φάση διαρκείας μέσα από την μικρή περιοχή με τους γηπεδούχους να απομακρύνουν πάνω στην γραμμή. Στο 29΄ ο νεαρός Τσώτσος έδωσε και πάλι στον Φωστηρόπουλο που σούταρε πάνω στον Αζέμη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν μόλις στο 35ο λεπτό με ένα καλό σουτ του Καλύβα που πέρασε λίγο άουτ. 

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε με τους γηπεδούχους να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο και φτάνοντας στο 75ο λεπτό ανοίγουν το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Τσαμτσάκη. Στην συνέχεια οι παίχτες του Άργους έχασαν ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα γκολ κυρίως με τον Χρήστου και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Βασιλειάδης με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ (70΄ΓΚΟΥΛΟΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε., ΤΣΙΓΛΗΣ (75΄ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ