Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΑΡΗΣ ΛΟΦΩΝ 4-0

Πριν από λίγο τέλειωσε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Π.Α.Σ Φλώρινα και Άρη Λόφων, για την 2η Αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Ε.Π.Σ Φλώρινας που βρήκε νικήτρια την ομάδα του Πρωταθλητή Π.Α.Σ με σκορ 4-0.
<<Μούσκεμα>> στην κυριολεξία μας τα έκανε ο καιρός αφού το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε υπό συνεχόμενο και ακατάπαυστο ψιλόβροχο. 
Παρόλα αυτά το τερέν του Δ.Α.Κ στάθηκε στο ύψος της περίστασης και επέτρεψε στις δυο ομάδες να παίξουν χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα ποδόσφαιρο αξιώσεων.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0 με την ομάδα του Άρη Λόφων να αντιστέκεται δυνατά και πεισματικά  προσπαθώντας με αντεπιθέσεις να πετύχει κάτι καλό. Από τη άλλη η ομάδα του Πρωταθλητή Π.Α.Σ έτρεξε πολύ ,πίεσε τον αντίπαλο και έχασε αρκετές ευκαιρίες την μία μετά την άλλη (συνολικά πάνω από επτά).
Αμέσως στην επανάληψη και μάλιστα στο 47΄ο Ανδρέας Μπαμπάρης με κεραυνό εκτός περιοχής  γράφει το 1-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα!
Στο 48΄ καρφωτή κεφαλιά  σε απόσταση δύο μέτρων του Γυφτόπουλου σε σέντρα του Μπάγα καταλήγει άουτ...
Στο 49΄κλέψιμο της μπάλας από τον κινητικό Σβίρο που πασάρει στον Γυφτόπουλο.Ο κεραυνός του Αρχηγού του Π.Α.Σ βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ιωαννίδη που με υπερένταση διώχνει σε κόρνερ.
Στο 50΄αμφισβητούμενη φάση και διαμαρτυρίες από πλευράς Π.Α.Σ Φλώρινα για πέναλτι που δεν καταλογίστηκε σε ανατροπή του Φωστηρόπουλου εντός της περιοχής του Άρη Λόφων.
Στο 54΄σουτ του Β. Τασόπουλου βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Ιωαννίδη.
Στο 61΄εκτέλεση φάουλ από τον Φωστηρόπουλο , βρίσκει τον Β.Τασόπουλο που με το κεφάλι σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του Αρη Λόφων.
Στο 67΄ Λύτρωση για τον Π.Α.Σ.! Σε ωραία αντεπίθεση της Φλώρινας  η μπάλα καταλήγει στον Φωστηρόπουλο που με δυνατό συρτό σουτ γράφει το 2-0.
Στο 75΄και πάλι με ωραία ενέργεια ο πρώτος σκόρερ του Π.Α.Σ Φλώρινα 
(φέτος συνολικά πέντε 5) με δυνατό σουτ γράφει το 3-0.
Στο 80΄ 4-0  ίσως το πιο ωραίο τέρμα της αναμέτρησης σπάνιο σε ομορφιά καθώς μετά από έξυπνη πάσα - τρύπα του Χρ.Γεωργιάδη στην άμυνα του Άρη Λόφων  ο Άγγελος Τσώτσος εν κίνηση με πλασέ πετυχαίνει το τέταρτο σημερινό για τον Πρωταθλητή.
ΛΗΞΗ της Αναμέτρησης!
Για τον Π.Α.Σ Φλώριναέπαιξαν: Στόικος,Τσώτσος,Ρούφας,Β.Τασόπουλος,Μπαμπάρης,Γεωργιάδης,Μπάγας
(70΄Αλεξιάδης),Σβίρος,Γυφτόπουλος (75΄Τσίγλης),Θ.Τασόπουλος,Φωστηρόπουλος (65΄Γεωργόπουλος).