Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΠΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ

Σε δύο Τουρνουά έδωσε το παρόν η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ το Σάββατο 19/9/2015. Αρχικά η πολυμελής αποστολή της ομάδας που ξεκίνησε με 2 λεωφορεία έφτασε στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ ΚΟΖΑΝΗΣ όπου διοργανώθηκε το 2ο Τουρνουά Ακαδημιών "Χρήστος Μουλαδάκης" από την ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ. Εκεί η Ακαδημία μας αγωνίστηκε με 5 τμήμα με το Παιδικό στο γειτονικό γήπεδο του Αργίλου να επικρατεί με 2-0 της Σιάτιστας, 1-0 του Τιτάνα Σερδίων και με 3-0 του Σβορώνου. Το ΠροΠαιδικό Τμήμα σε αγώνες 11Χ11 επικράτησε με 1-0 της ΑΕΚΟΖΑΝΗΣ και ήρθε ισόπαλο με σκορ 2-2 με τον Σβορώνο Πιερίας. Οι Τζούνιορ του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 με την Σιάτιστα και ηττήθηκαν από  τον Τιτάνα Σερβίων και από τον Σβορώνο με σκορ 2-0 και 4-2 αντίστοιχα. Οι ΠρόΤζούνιορ και οι ΒΑΜΒΙΝΙ του ΠΑΣ επικράτησαν όλων των αντιπάλων τους που ήταν η ΑΕ Κοζάνης, ο Σβορώνος, η Σιάτιστα, και τα Σέρβια.

Ακολούθως η αποστολή της ομάδος αναχώρησε για το Άργος Ορεστικό για το τουρνουά που διοργάνωσε ο Παναργειακός. Εκεί το Παιδικό Τμήμα επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ 1-0 με έναν κεραυνό του Μαργαρίτη. Το Προπαιδικό τμήμα ήρθε 1-1 με τον Παναργειακό και ηττήθηκε 4-1 από την Μεσοποταμία. Το τμήμα Τζούνιορ επικράτησε της Μεσοποταμίας και του Κάστορα, και ήρθε ισόπαλο με 2-2 μετον Παναργειακό. Τέλος οι ΠροΤζούνιορ του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ νίκησαν και τον Παναργειακό και τον Κάστορα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
(ΠΑΙΔΙΚΟ): ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Σ., ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ Μ., ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΚΟΥΛΕΒΑΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥ., ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΕ.

(ΠροΠΑΙΔΙΚΟ): ΜΠΑΛΚΟΣ, ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Χ., ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Α., ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ.

(ΤΖΟΥΝΙΟΡ): ΜΠΑΚΑΛΗΣ Α., ΔΑΛΑΚΗΣ Χ., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Α., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Ε., ΝΤΩΝΟΣ, ΤΡΙΓΩΝΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α., ΒΟΖΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΝΟΥΝΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΓΚΛΑΦΤΣΕ

(ΠροΤΖΟΥΝΙΟΡ): ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ., ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΜΑΡΙΝΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΜΟΥΚΑΣ Ε., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ Δ., ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΘ., ΔΑΛΑΚΗΣ Α., ΓΩΓΟΣ