Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

KAΦΕ ΣΤΟ.... BROWN ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ!!


Συνέχεια των επισκέψεων στα καταστήματα των υποστηρικτών και χορηγών της ομάδας του Πρωταθλητή Π.Α.Σ Φλώρινα!! Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά να πιούμε καφέ στο γνωστό σε όλους μας ΒROWN COFFEE που βρίσκεται στην οδό Αρριανού 1 και Στεφάνου Δραγούμη στη Φλώρινα!!
Μας υποδέχτηκε,ο γνωστός σε όλους μας ευυπόληπτος επιχειρηματίας σε καταστήματα Cafe, ιδιοκτήτης και υπεύθυνος του καταστήματος Ηλίας Χάσος με ένα πλατύ χαμόγελο κάνοντας μας να αισθανθούμε αμέσως άνετα και όμορφα!!

Οι Γρήγορες ομολογουμένως, Χαμογελαστές αλλά και Όμορφες <<Μέλισσες>> του ΒROWN COFFEE μας εξυπηρέτησαν πρόθυμα και <<πιστές στο νόμο της Κυψέλης >> μας πρόσφεραν με ιδιαίτερο ζήλο και θέρμη απλόχερα γεύσεις φοβερές με αισθησιακά αρώματα καφέ!! Τέλειο service!!
Το κατάστημα ΒROWN COFFEE της Φλώρινας προσφέρει στους πελάτες του πέραν του καφέ και Διάφορα ειδών γλυκίσματα, ροφήματα κρύα και ζεστά,καθώς και μεγάλη ποικιλία χυμών!!
Διαθέτει ένα ζεστό και χαρούμενο χώρο με έντονα και μοντέρνα,φινετσάτα χρώματα κάνοντας την παραμονή στο κατάστημα σκέτη απόλαυση!!
Απόλυτα ικανοποιημένοι δεν λέγαμε να αποχωρίσουμε..όμως λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων με λύπη αφήσαμε το ΒROWN COFFEE δίνοντας όμως υπόσχεση για νέο γρήγορο αντάμωμα!!
Εμείς θα πάμε ...ελάτε και εσείς ..δεν θα χάσετε!!