Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Με Απόλυτη Επιτυχία Στέφθηκε το 2ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνούα Σάλας...

...που διοργάνωσε ο ΠΑΣ Φλώρινα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Φλώρινας με καλεσμένες ακαδημίες την Academica από τη Θεσσαλονίκη και τη Top Goal από το Μοναστήρι.  Το τουρνουά ήταν προγραμματισμένο από την αρχή της σεζόν για τον ΠΑΣ Φλώρινα και κανένας δεν μπορούσε να υπολογίσει ότι οι καιρικές συνθήκες της εποχής θα επέτρεπαν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες και στα εξωτερικά γήπεδα του ΔΑΚ. Οι αγώνες ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί με παρουσίαση των παιχτών των ομάδων στα πρότυπα των αθλημάτων κλειστού χώρου. Στους αγώνες συμμετείχαν 4 ηλικιακά τμήματα με παίχτες γεννημένους το 2006-2007-2008 και 2009+ και είχαν τη μορφή όλοι με όλους χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Τα παιδιά χάρηκαν τη συμμετοχή τους και οι γονείς χειροκρότησαν όλες τις ωραίες προσπάθειες. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων το Τμήμα Χορευτικής Γυμναστικής του ΠΑΣ Φλώρινα υπό τις οδηγίες της Υπευθύνου κυρίας Βάσιας Θεοχαροπούλου πραγματοποίησε επίδειξη κλασσικού και μοντέρνου χορού δείχνοντας ότι και σε αυτό το τμήμα ο σύλλογος δουλεύει με επιτυχία. Ακολούθησε η βράβευση των συμμετεχόντων με αναμνηστικά κύπελλα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Φλώρινα κο Θόδωρο Ουλιάρη να δίνει το κύπελλο συμμετοχής στην Ακαδημία Academica, τον υπεύθυνο της Αcademica Πάρη Στεφανίδη να δίνει το κύπελλο στην Top Goal και τον υπεύθυνο της Top Goal Kire Garbevski να δίνει το κύπελλο στους ποδοσφαιριστές μας. Αμέσως μετά οι φιλοξενούμενες αποστολές ξεναγήθηκαν στην πόλη μας με το τρενάκι της φωτιάς και γευμάτισαν στην μπυραρία του αρχηγού του ΠΑΣ Φλώρινα Κώστα και Παύλου Τσίγλη Kozel.

 Οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν του διαιτητές Μάκη Κων/νου και Βαγγέλη Σουγαράκη, τον Νίκο Βέρτκα για την ιατρική κάλυψη των αγώνων και τους ανθρώπους του ΔΑΚ Φλώρινας και ιδιαίτερα την κα Παπαδοπούλου Σοφία για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

Για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ οι συνθέσεις:
2006: Φωστηρόπουλος Π., Θωμαϊδης Κ., Δερματίδης Ε., Ιωάννου Λ., Ντώνος, Σολάκης, Βοζίνης, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος Θ. Νούνης, Μούκας Ε.
2007: Φωστηρόπουλος Θ., Μαρίνος, Δαλάκης Α., Μούκας Κ., Τασομήνης, Σταυρίδης, Παπαθανασίου, Βέρτκας Λ., Μαυρουδής, Γώγος, Δέλλιος, Θωμαϊδης Ι., Γιουρούκης, Δούγκας, Μούλας 
2008: Αμπελίδης, Γαϊγάνης Λ., Κατής Δ., Δερματίδης Δ., Μπαλιάσης, Γαλαρινιώτης, Δουπάτσης, Γιάγκου, Παπαευαγγέλου, Κων/νοπουλος, Ιωαννίδης, Παράσχος
2009+: Κούταβος, Ουλιάρης Π.Σ., Ουλιάρης Θ.Σ., Τερπίνας, Γλούφτσης, Σαμπαλής, Παλικρούσης, Ηλίας, Παπαδόπουλος Μ., Λαζαρίδης, Πεσιρίδης, Ζαρμακούπης, Δαϊρετζης, Γαζέας, Βερκτας Ε., Ιωάννου Ν., Γαιγάνης Θ., Ιωάννου Θ., Καττής Α.