Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Φιλική Αναμέτρηση - Πρώτο επίσημο φιλικό Π.Α.Σ Φλώρινα - Παναθηναϊκός Κ-20 2-3!


Όταν ξαφνικά στο inbox του email του Συλλόγου μας φτάνει αίτημα διεξαγωγής φιλικής αναμέτρησης, και πάλι όπως πέρσι ,από την ομάδα του Παναθηναϊκού Κ-20 δεν το σκέφτεσαι καν!!Τι το καλύτερο λοιπόν για πρώτο επίσημο φιλικό του Π.Α.Σ Φλώρινα απέναντι σε μια παγκοσμίου φήμης επαγγελματική ομάδα έστω και αν είναι η Κ-20!
Πιστοί στη <<Φλωρινιώτικη φιλοξενία>> συνοδοί της ομάδος έφτασαν με πούλμαν από τον Π.Α.Σ Φλώρινα στη Κλεισούρα στο Σαλέ όπου διέμενε η ομάδα του Παναθηναϊκού.Εκεί μας περίμεναν ο Τεχνικός Διευθυντής της Κ-20 Γιάννης Σαμαράς, ο Προπονητής της ομάδος Βαγγέλης Σάμιος,ο Προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μπατζώκας, ο σκάουτερ της Ομάδος στη Μακεδονία Μάρκος Τσομπανόπουλος καθώς και όλο το υπόλοιπο team του Π.Α.Ο.Επιβιβαστήκαμε λοιπόν on time όπως είχε το πρόγραμμα του Π.Α.Ο και στις 17:35 φτάσαμε στο Δ.Α.Κ Φλώρινας,τόπου διεξαγωγής του αγώνα.
Οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων  για τακτοποίηση όπου τους περίμεναν φρέσκα φρούτα προσφορά του Κτήματος Κ. Κελεσίδη και από ένα μικρό δωράκι (ατομικό τοπικό γλύκισμα ) για όλα τα μέλη της αποστολής προσφορά  των παικτών του Π.Α.Σ Φλώρινα!
Και οι δυο ομάδες πάτησαν χόρτο στις 17:45 ,υπό το βλέμμα 300 περίπου φιλάθλων,όπου και τους δόθηκε ο απαιτούμενος χρόνος προθέρμανσης και προετοιμασίας.
Στις 18:45 ξεκίνησε η αναμέτρηση!
Στο Μετά από ωραία σέντρα από τα δεξιά του Κουντουργιώτη  από το ύψος του πέναλτι ο Χατζηγιοβάνης με όμορφο δυνατό πλασέ έκανε το 0-1.
Στο 7΄ Ωραία μπαλιά τρύπα από τον Ηρακλή Μωυσιάδη στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας ,στο τετ α τετ  ο Φίλιππος Μπάγας με τον τερματοφύλακα του Π.Α.Ο Χαλκίδη στέλνει την μπάλα με πλασέ λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 11΄ Copy paste του πρώτου τέρματος για τον Π.Α.Ο με αυτή τη φορά εκτελεστή τον Αποστολάκη 0-2.Φαίνεται ξεκάθαρα η τρομερή δουλειά που γίνεται στη Κ-20 καθώς είναι φάσεις δουλεμένες αλλά και εκτελεσμένες άψογα από τα παιδιά της Αθηναϊκής ομάδος.
Στο 13΄ Δυνατή κάθετη μπαλιά του Τασόπουλου στον αειθαλή Ηλία Σολάκη. Αυτός υποδειγματικά με τακουνάκι την υποδέχεται, την προωθεί στην επίθεση ,και αφού τραβάει πάνω του δυο παίκτες του Π.Α.Ο σπάει αριστερά στον επερχόμενο Ηρακλή Μωυσιάδη που με ωραίο πλασέ νικάει τον Χαλκίδη και μειώνει για τον Π.Α.Σ Φλώρινα 1-2. 
Στο 37΄ Με ωραία προσωπική ενέργεια ο Πίσπας  και με δυνατό σουτ νικάει τον Κούσια και κάνει το 1-3..
Στο 78΄ Σε απευθείας δυνατή εκτέλεση φάουλ ο Κώστας Λεζάκης στέλνει την μπάλα στη κλειστή γωνία του Χαλκίδη που δεν μπορεί να αντιδράσει ..2-3! 
Τέλος του αγώνα!! Η ομάδα Κ-20 του Παναθηναϊκού ήταν ανώτερη και καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, έδειξε ποιότητα και πρόσφερε θέαμα στους θαυμάσιους φιλάθλους που παρευρέθηκαν και χειροκρότησαν όλες τις όμορφες ενέργειες των παικτών.Χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα που στο πρώτο φιλικό έδειξε αξιόλογα στοιχεία και πέτυχε δυο τέρματα απέναντι στην ομάδα του Π.Α.Ο!!
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα ευχαρίστησε την ομάδα του Π.Α.Ο και της ευχήθηκε καλή πορεία στο φετινό Πρωτάθλημα της Super League!
Ανταποδίδοντας ο Παναθηναϊκός ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Π.Α.Σ Φλώρινα για την όμορφη φιλοξενία και μας ευχήθηκε να πετύχουμε τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα τη νέα χρονιά!
Μετά το παιχνίδι η Διοίκηση του Π.Α.Σ Φλώρινα παρέθεσε δείπνο στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο Kozel Beer Bar.Όλοι μαζί παρακολουθήσαν μάλιστα το Super Cup Ισπανίας (de javu) όπως και πέρσι.... αυτή τη φορά μεταξύ Ρεαλ Μαδρίτης και Σεβίλης. Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή επιδόθηκε στη Επιτελική ομάδα του Π.Α.Ο  προσφορά από το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα ένα καλάθι με διάφορα τοπικά εδέσματα και κρασιά του Νομού μας Εγκάρδια χαιρετηθήκαμε ως φίλοι πια του ποδοσφαίρου και είπαμε όχι αντίο αλλά  εις το επανιδείν ...ποιος ξέρει του χρόνου?? 

Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
1o Ημίχρονο: Κούσιας , Κελεσίδης , Ρούφας , Γκούλος , Τσίγλης Τασόπουλος , Μπάγας Ιωαννίδης,Μωυσιάδης,Μητρεβόλης,Σολάκης.
2οΗμίχρονο: Ηλιόπουλος , Λούγκας , Κεσίδης , Κωφίδης , Σοβισλής, Γλούφτσης,Τσώτσος, Γαζέας, Ποντίκης, Σελεμίδης, Λεζάκης, Λιασόπουλος,Παλιάρης
Για την ομάδα του Π.Α.Ο έπαιξαν:Χαλκίδης ,Μανιδάκης, Σερβυλάκης(70΄Δημητρούλας), Ζερβόπουλος, Μαυρομάτης, Μίγγος, Κουντουργιώτης, Αγγελόπουλος,Πίσπας,Αποστολάκης (70΄Ξεπαπαδάκης),Χατζηγοβάνης