Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Δείπνος προς τιμή του Εργοτέλη από τους παράγοντες του Π.Α.Σ Φλώρινα


Μετά την λήξη της φιλικής αναμέτρησης  Π.Α.Σ Φλώρινα – Εργοτέλη τα μέλη του  Δ.Σ Π.Α.Σ Φλώρινα δεξίωσαν την ομάδα του Εργοτέλη, όπως άλλωστε και την ομάδα Κ-20 του Π.Α.Ο στο Beer Bar Kozel. Πριν την άφιξη στη γνωστή μπυραρία Kozel η Επιτελική ομάδα καθώς και οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Δντη του Π.Α.Σ Φλώρινα Νίκο Γαλαρινιώτη και τον Γενικό Αρχηγό της ομάδος Στάθη Βλαχογιάννη ,είχαν την ευκαιρία μιας μικρής χαλαρής  βόλτας στο κέντρο της Πόλης και του Πεζόδρομου γνωρίζοντας και λίγο την Πόλη μας.
Με την άφιξη και την ευχάριστη υποδοχή του προσωπικού που εργάζεται στο  Kozel θέρμανε η ατμόσφαιρα και επικράτησαν πολλά χαμόγελα και επανωτά πειράγματα κυρίως προς τους τρείς ξένους της ομάδος με αποδέκτες τις περισσότερες φορές τους Michael Angelo και Elton Gomes( είναι σκέτο πειραχτήρι).
Φανερά ευχαριστημένη η  ομάδα του Εργοτέλη από την φιλοξενία και τα μικρά δωράκια που έλαβαν, οι δε ποδοσφαιριστές από τους συμπαίκτες τους του Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά και η Επιτελική Ομάδα από το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα ,αναχώρησε επιστρέφοντας στο Αγ. Αθανάσιο Πέλλας από όπου το Σάββατο πρωί – πρωί ξεκινούν το μεγάλο ταξίδι επιστροφής στο Ηράκλειο Κρήτης.