Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

8η Μεταγραφή για τον Π.Α.Σ Φλώρινα ο Νίκος Κεσίδης!

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν΄ανακοινώσει την συνεργασία του με τον πολυτάλαντο ποδοσφαιριστή Νίκο Κεσίδη.
Από πέρσι,το αριστερό μπακ του συντοπίτη μας Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας,είχε μπει στο στόχαστρο του προπονητικού Επιτελείου των <<ερυθρόλευκων>>.Οι κολακευτικές εμφανίσεις του άφησαν άριστες εντυπώσεις στην ποδοσφαιρική αγορά της Φλώρινας και αποτέλεσε στόχος αρκετών ομάδων του Νομού και όχι άδικα καθώς παρά το νεαρό της ηλικίας του (20 χρονών) έχει αρκετές ποδοσφαιρικές εμπειρίες.
Ξεκίνησε από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και αργότερα βρέθηκε στον Ατρόμητο Περιθωρίου Δράμας.Διατέλεσε βασικό αναντικατάστατο στέλεχος όλων των βαθμίδων των Μεικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ Δράμας.Έχει δοκιμαστεί με επιτυχία αφήνοντας καλές εντυπώσεις στον Πανιώνιο και στον Ατρόμητο Αθηνών.Πριν λίγο καιρό έκανε δυο δοκιμαστικές προπονήσεις και στον Εορδαϊκό. Λόγω σπουδών όμως βρέθηκε στην Ακριτική μας Πόλη καθώς είναι φοιτητής Τεχνολόγος Γεωπόνος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:<< Είμαι πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος για την μεταγραφή μου στην  ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.Τιμή μου που θα φορέσω την ιστορική και βαριά φανέλα του Συλλόγου .Υπόσχομαι να την ιδρώσω και να ματώσω με μοναδικό σκοπό ο Σύλλογος να πετύχει τους στόχους του.Ευχαριστώ τον Π.Α.Σ Φλώρινα για το μεγάλο ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε! Τα υπόλοιπα στο γήπεδο.>>
Νίκο καλωσόρισες στην οικογενειά μας!!



Η παρουσίαση του Νίκου στους νέους του συμπάκτες
στη προπόνηση του Π.Α.Σ Φλώρινα