Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ηρακλής Αρμενοχωρίου - Π.Α.Σ Φλώρινα 0-3

Σπουδαίας σημασίας <<διπλό>> πέτυχε χτες  το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα μέσα στο Αρμενοχώρι με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή με σκορ 0-3. Έτσι παραμένει μόνος δεύτερος, στην διεκδίκηση του τίτλου ,σε απόσταση δυο βαθμών από τους προπορευόμενους  συγκάτοικους Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα και Ερμή Αμυνταίου.
Ο Π.Α.Σ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα δυνατός,μαχητικός,κινητικός και πάρα πολύ προσεκτικός καθώς γνώριζε την δυναμικότητα και επικινδυνότητα του αξιόλογου Ηρακλή Αρμενοχωρίου.
Εφάρμοσε και εκτέλεσε στο έπακρο τις οδηγίες των Βασιλείου-Παπαθανασίου (Ο βοηθός προπονητή Νίκος Τσιρώνης απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό) παίζοντας με πλάνο και σκοπιμότητα χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους φιλάθλους αξιόλογο θέαμα με την επίτευξη μάλιστα τριών  τερμάτων.Έτσι..
Στο 14΄ Κούρσα του Νίκου Κεσίδη από τα αριστερά με την σέντρα του να βρίσκει τον Ηλία Σολάκη που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα προς τα δίκτυα όμως σωτήρια διώχνει εκπληκτικά την τελευταία στιγμή ο τερματοφύλακας Κώνστας.
Στο 18΄Πλάγιο του Μιχάλη Ρούφα στον Ηλία Σολάκη με τον τελευταίο έξυπνα με κεφαλιά να βρίσκει τον επερχόμενο στα πλάγια δεξιά Φίλιππο Μπάγα που με σέντρα βρίσκει τον Σταύρο Μητρεβόλη από κοντά κάνει 0-1 για τον Π.Α.Σ.
Στο 30΄Ο Κώστας Λεζάκης και πάλι σε αντεπίθεση βρίσκει με μπαλιά τρύπα στην άμυνα του Ηρακλή τον Μπάγα που μπήκε έξυπνα και αφού πέρασε και τον Κώνστα,παρά την φιλότιμη προσπάθεια του τελευταίου, έγραψε το 0-2.
Εδώ υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από πλευράς παικτών  και παραγόντων του Ηρακλή για οφσαίντ που δεν δόθηκε από τον επόπτη γραμμών Δημόπουλο. Οφείλουμε να είμαστε αντικειμενικοί και να μην εκφράσουμε άποψη περί της φάσης καθώς δεν είχαμε ορθή και κατάλληλη θέαση της φάσης. 
Αναμένουμε την ανάρτηση των φάσεων του αγώνα από το florina-sport.blogspot.com για να έχουμε δυνατή άποψη της φάσης.
Τελικά εκτιμώ ότι ήταν οφσαίντ όπως φαίνεται στο βίντεο ο Φίλιππος Μπάγας. Σωστά διαμαρτύρονται οι άνθρωποι του Ηρακλή Αρμενοχωρίου!
Στο 39΄Κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ των Λεζάκη - Ιωαννίδη αποδέκτης της μπάλας ο Ηλίας Σολάκης που μπάινοντας με δύναμη σούταρε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ηρακλή.
Στο 50΄ Δυνατό τεχνικό σουτ του Δίμκου μπλοκάρει σταθερά ο Ηλιόπουλος.
Στο 57΄ Κεφαλιά διώξιμο - πάσα του αμυνόμενου Δημήτρη Γεωργιάδη βρίσκει αριστερά στα πλάγια τον Σταύρο Μητρεβόλη που παίρνει την εσωτερική ,από τον αμυνόμενο Κώστα Απιδόπουλο, μπαίνει και εν κίνησή βρίσκει τον Ηλία Σολάκη που με δυνατό πλασέ κάνει το 0-3.Γκολ παλικαρίσιο όλο του Σταύρου Μητρεβόλη !!
Στο 64΄Κεραυνό εξαπολύει ο Πάρης Δίνας με τον Ηλιόπουλο να αποκρούει σε κόρνερ.
Στο 70΄Κλέψιμο του Άγγελου Τσώτσου σε διεκδίκηση φάσης και  βγάζει με μπαλιά τετ α τετ τον Ηλία Σολάκη που πλασάρει ...αλλά νικιέται και πάλι από τον Κώνστα που διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
Στο 72΄Μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή να πετύχει τέρμα.Τετ α τετ ο Δήμτσης με τον Ηλιόπουλο σουτάρει δυνατά με τερματοφύλακα του Π.Α.Σ  να αποκρούει και να διώχνει σωτήρια τον κίνδυνο.
Στο 80΄Τετ α τετ του Σταύρου Μητρεβόλη με τον Κώνστα να διώχνει σωτήρια και πάλι κόρνερ.  
Στο 85΄Δυνατό σουτ του νεαρού δεκαεξάχρονου Άγγελου Κοκαρόπουλου φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κώνστα.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Ηρακλή Αρμενοχωρίου για την άψογη φιλοξενία και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης, Κωφίδης, Σοβισλής, Θ.Τασόπουλος, Μπάγας, Ιωαννίδης, Μητρεβόλης, Λεζάκης, Σολάκης. 
Αλλαγές: Τσώτσος,Τζουβάρας,Κοκαρόπουλος.