Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Ελλάς Άνω Καλλινίκης 4-0

Παρά το πολύ κρύο και το ψιλόβροχο,σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ Φλώρινας, ο Π.Α.Σ <<αποζημίωσε και ζέστανε>> όλους τους παρευρισκόμενους φιλάθλους παίζοντας όμορφο,γρήγορο και δυναμικό ποδόσφαιρο. Έτσι λοιπόν για την 10η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 Κατηγορίας της Ε.Π.Σ Φλώρινας επιβλήθηκε της Ελλάς Άνω Καλλινίκης με σκορ 4-0!
Νωρίς νωρίς στο 6΄σέντρα του Ηρακλή Μωυσιάδη βρίσκει  όμορφα τον Ηλία Σολάκη που κατεβάζει υποδειγματικά την μπάλα παίρνει μέτρα γηπέδου και με δυνατό σουτ ανοίγει το σκορ..1-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 13΄Εκτέλεση κόρνερ του Ηλία Σολάκη βρίσκει τον Φάνη Σοβισλή που πιάνει κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια του Ιωαννίδη.
Στο 17΄Όμορφη επικίνδυνη σέντρα μετά από ενέργεια του Ηρακλή Μωυσιάδη στα καρέ της Ελλάς Καλλινίκης δεν επωφελούνται οι Σολάκης και Τσώτσος..η μπάλα καταλήγει άουτ.
Στο 23΄Ψηλοκρεμαστή σέντρα του Γιώργου Ιωαννίδη βρίσκει τον Ηλία Σολάκη.
Αυτός υποδειγματικά κοντρολάρει με το στήθος ,κατεβάζει στα πόδια και με το σώμα παρασέρνει έξυπνα τον αμυντικό,ξεφεύγει και την κατάλληλη στιγμή βγάζει μπαλιά στον επερχόμενο Άγγελο Τσώτσο που με δυνατό πλασέ γράφει το 2-0.
Στο 24΄Σέντρα του Ηρακλή Μωυσιάδη βρίσκει όμορφα και πάλι τον Ηλία Σολάκη που μπήκε αλλά δεν πρόλαβε καθώς καθάρισε τη φάση ο τερματοφύλακας Ιωαννίδης.
Στο 31΄Πάσα το Κώστα Λεζάκη στον Ηλία Σολάκη που με φοβερή επίδειξη τεχνικής τσιμπάει την μπάλα προ αντιπάλου,μπαίνει, αλλά λίγο πριν σκοράρει τον προλαβαίνει σωτήρια ο Νίκος Βέρτκας διώχνοντας σε κόρνερ.
Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σολάκης βρίσκοντας τον Νίκο Κεσίδη που σηκώνεται και με κεφαλιά κάνει το 3-0.
Στο 41΄Δαιμονισμένο Ένα - Δύο από τα δεξιά των Άγγελου Τσώτσου και Μιχάλη Ρούφα ο πρώτος έξυπνα βλέπει τρύπα στην άμυνα της Ελλάς Καλλινίκης και βγάζει πάσα στον Ηρακλή Μωυσιάδη που πλασάρει εν κινήσει.Ενστικτωδώς και ασταθές διώχνει ο Ιωαννίδης ..εύκολα ο <<Ηρα>> 4-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 67΄Δυνατό σουτ του Λεζάκη αποκρούει σχετικά εύκολα ο Ιωαννίδης.
Στο 75΄ Ξέφρενη κούρσα του <<Ηρα>> από το κέντρο του γηπέδου ..μπήκε στη μικρή περιοχή με έξυπνους ελιγμούς αλλά η σέντρα που έβγαλε δεν έφτασε στον επερχόμενο Φίλλιπο Μπάγα δίνοντας την δυνατότητα στους αμυντικούς της Ελλάς να διώξουν το κίνδυνο.
Στο 78΄ Σε διώξιμο του Ρούφα και κόντρα του με τον Λιάσο ο Διαιτητής καταλογίζει πέναλτι για την ομάδα της  Ελλάς Άνω Καλλινίκης. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος ο Λιάσος όμως ο φορμαρισμένος τερματοφύλακας του Π.Α.Σ Φλώρινα Λάζαρος Ηλιόπουλος αποκρούει με ωραία εκτίναξη στη βάση του δεξιού κάθετου δοκαριού κρατώντας το μηδέν στην εστία του .
Τέλος της αναμέτρησης 4-0 για την ομάδα της Πόλης!
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης, Τσίγλης, Σοβισλής, Τζουβάρας, Ιωαννίδης, Τσώτσος, Λεζάκης, Μωυσιάδης, Σολάκης
Αλλαγές έπαιξαν οι : Κελεσίδης,Μπάγας,Παλιάρης