Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Αρης Λόφοι 4-1

Παίζοντας έξυπνο και συνάμα όμορφο επιθετικό ποδόσφαιρο, δίνοντας ελεγχόμενο χώρο στο φιλοξενούμενο Άρη Λόφων, η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα κέρδισε στο χτεσινό αναβληθέντα αγώνα του Πρωταθλήματος Α1 Ε.Π.Σ Φλώρινας τον αντίπαλο με σκορ 4-1.
Έτσι..
Στο 15΄Σέντρα σουτ του Φίλιππου Μπάγα λίγο άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 17΄Ο Σταύρος Μητρεβόλης έχασε μεγάλη ευκαιρία,αφού διεκδίκησε τη μπαλιά παλικαρίσια, μπήκε από τα πλάγια - εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα Τσιόκρη αλλά τον πρόλαβε στο πλασέ ο Κυρκόπουλος διώχνοντας σωτήρια σε κόρνερ.  
Στο 19΄Σουτ δυνατό του Φίλιππου Μπάγα διώχνει σωτήρια σε κόρνερ ο Τσιόκρης.
Την εκτέλεση κόρνερ αναλαμβάνει ο ίδιος που βρίσκει με ακρίβεια τον Φάνη Σοβισλή. Αυτός παίζοντας <<ποδοβόλεϋ>> πασάρει στο Σταύρο Μητρεβόλη που με κεφαλιά από κοντά κάνει το 1-0.
Στο 25΄ Βαθιά μπαλιά του Κώστα Τσίγλη βρίσκει τον Ηλία Σολάκη που με σουτ  προλαβαίνει τον Τσιόκρη εύκολα κάνει το 2-0.
Στο 26΄Δυνατό σουτ του Λεζάκη διώχνει σε κόρνερ ο Τσιόκρης.
Στο 30΄Ανάποδο πλάγιο ψαλίδι του Ηλία Σολάκη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Άρη Λόφων.
Στο 32΄Και πάλι ο αειθαλής Ηλίας Σολάκης με έξυπνο πλασέ στέλνει την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιόκρη.
Στο 33΄Ο Γιώργος Ιωαννίδης,τρύπα στη καρδιά της άμυνας του Άρη, βρίσκει όμορφα τον Σταύρο Μητρεβόλη που στο τετ α τετ με τον Τσιόκρη στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 40΄Μπαλιά του Μάκη Τασόπουλου στη πλάτη της άμυνας του Άρη βρίσκει τον Σταύρο Μητρεβόλη που δεν πρόλαβε.. τελικά άουτ.
Στο 42΄ Φάση διαρκείας στα καρέ του Άρη με αλλεπάλληλα σουτ των Σολάκη ,Τσώτσου και Μητρεβόλη ...κόρνερ τελικά για τον Π.Α.Σ.Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ηλίας Σολάκης που βρίσκει τον Φάνη Σοβισλή με κοντινή κεφαλιά 3-0.
Στο 58΄Δυνατό σουτ του Κώστα Λεζάκη, μετά από πάσα του Φίλιππου Μπάγα,πάνω από τα δοκάρια του Άρη.
Στο 60΄Σέντρα του Πέτρου Κυρκόπουλου στην άμυνα του Π.Α.Σ. Φλώρινα.Στη προσπάθεια να μπλοκάρει την μπάλα ο Λάζαρος Ηλιόπουλος αυτή γλιστράει από τα χέρια του πορτιέρο του Π.Α.Σ και καταλήγει στα δίκτυα 3-1. Άτυχη στιγμή που δυστυχώς... συχνά συμβαίνει σε αυτούς που προσπαθούν πολύ.
Στο 61΄ Όμορφη σέντρα του Κώστα Λεζάκη βρίσκει τον Σταύρο Μητρεβόλη που με καρφωτή κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα χέρια του Τσιόκρη.
Στο 62΄ Πάσα του Φίλιππου Μπάγα στον Κώστα Λεζάκη όμορφη προσποίηση και δυνατό σουτ εύκολα το 4-1.
Στο 73΄Κεραυνός του Γιώργου Ιωαννίδη λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσίοκρη.
Στο 90΄Ο Αρχηγός σήμερα του Π.Α.Σ Φλώρινα Μάκης Τασόπουλος βρίσκει όμορφα τον Σταύρο Μητρεβόλη που ατύχησε στη τελική στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Τέλος της αναμέτρησης 4-1 το τελικό αποτέλεσμα.
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Ρούφας, Τσώτσος, Τσίγλης, Σοβισλής, Ιωαννίδης, Τασόπουλος, Λεζάκης, Μπάγας, Μητρεβόλης, Σολάκης (Αλλαγές Μωυσιάδης,Παλιάρης,Σκενδέρης) 




              ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΜΡΦΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ Δ.Α.Κ