Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Π.Α.Σ Φλώρινα- Ηρακλής Αρμενοχωρίου 1-1 - Γλυκιά ισοπαλία και για τους δυό

Ισόπαλο έληξε το χτεσινό παιχνίδι μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και του Ηρακλή Αρμενοχωρίου στο γήπεδο της Ιτιάς με σκορ 1-1.Έτσι ο Π.Α.Σ Φλώρινα με αυτή τη ισοπαλία, σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Θύελλας Φιλώτα και του Διαγόρα Βαρικού και την ήττα του Μελιτέα Μελίτης από την Αχλάδα διατήρησε τη διαφορά των πέντε βαθμών από την (4) τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 καθώς ισοβαθμούν εκεί Θύελλα Φιλώτα, Μελιτέας Μελίτης και Ηρακλής Αρμενοχωρίου που αναμένεται να δώσουν  σκληρή μάχη για την τετράδα των μπαράζ ανόδου.
Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε ο Π.Α.Σ Φλώρινα,καθώς είχε τις ευκαιρίες να καθαρίσει το παιχνίδι.Κάτι οι χαμένες ευκαιρίες, κάτι το πάθος των παικτών του Ηρακλή Αρμενοχωρίου για απόσπαση ίσως και 3 βαθμών όπως εξελίχθηκε στο τέλος δεν επέτρεψαν στον Π.Α.Σ να πετύχει το σκοπό του παρόλο που πήγε στα αποδυτήρια με σκορ 1-0 υπέρ του με κεφαλιά του Κώστα  Λεζάκη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής Αρμενοχωρίου κατάφερε με το πάθος των παικτών του να ισορροπήσει το παιχνίδι, ισοφάρισε 1-1 με τον αρχηγό του Βαλάντη Φουδούλη και αν ήταν λίγο πιο τυχερός στο τέλος ίσως και να έκλεβε το παιχνίδι καθώς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 86΄με τον Άντυ Κάσα.Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τις κυριότερες φάσεις..
Στο 5΄Ωραία σέντρα του Βράγκου από τα πλάγια εξουδετερώνει εύκολα ο Ηλιόπουλος.
Στο 12΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από το Χρήστο Γεωργιάδη η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Π.Α.Σ
Στο 18΄Πρώτο καλό σουτ από τον Κώστα Λεζάκη μπλοκάρει ο  Γιώργος Κώνστας.
Στο 20΄Εκτέλεση φάουλ του Μάκη Τασόπουλου βρίσκει στο πίσω δοκάρι τον Φάνη Σοβισλή. Αυτός με κεφαλιά στρώνει στον Άγγελο Κοκαρόπουλο που στερείται γκολ καθώς σωτήρια τα σώματα των αμυντικών του Ηρακλή έκοψαν τη πορεία προς τα δίχτυα.
Στο 29΄Φανταστική ανάποδη σέντρα από τα αριστερά του Άγγελου Κοκαρόπουλου βρίσκει τον Σταύρο Μητρεβόλη μόνο προ του Κώνστα στα δυο μέτρα  όπως η κεφαλιά του καταλήγει άουτ!Τεράστια ευκαιρία!
33΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του αρχηγού του Π.Α.Σ Φλώρινα  ΜάκηΤασόπουλου πάνω από τα δοκάρια του Ηρακλή.
Στο 33΄Δυνατό σουτ του Παύλου Γροσδάνη καταλήγει άουτ.
Στο 41΄Δυνατό σουτ του  Σάκη Γεωργόπουλου διώχνει κόρνερ ο Κώνστας.
Στην εκτέλεση ο Γεωργόπουλος,βρίσκει στον αέρα τον Κώστα Λεζάκη που με κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στο 44΄Διπλή σωτήρια επέμβαση του Κώνστα σε αλλεπάλληλα σουτ του Λεζάκη και στην εξέλιξη της φάσης ο κεραυνός του Γεωργόπουλου καταλήγει άουτ. 
Στο 55΄Ο Παύλος Γροσδάνης με προσωπική του ενέργεια αφού έκλεψε την μπάλα και έκανε το 1-2 με τον Λεζάκη  βρέθηκε προ του Κώνστα όμως τα αμυνόμενα κορμιά του Ηρακλή έκοψαν και πάλι τη πορεία της μπάλας προς το τέρμα της εστίας του Κώνστα.
Στο 58΄Λάθος του Χρ.Γεωργιάδη εκμεταλλεύονται σε επίθεση οι παίκτες του Π.Α.Σ Φλώρινα,στρώνεται η μπάλα στον Σταύρο Μητρεβόλη που υπό πίεση  προ του Κώνστα σουτάρει δυνατά άουτ..
Στο 60΄Όμορφη ενέργεια του Αντυ Κάσα που από τα αριστερά έβγαλε παράλληλη σέντρα όμως ο επερχόμενος συμπαίκτης του δεν πρόλαβε να πλασάρει τον Ηλιόπουλο.
Στο 67΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλεονεκτική θέση του Γεωργόπουλου καταλήγει άουτ.
Στο 69΄Μετά από κόρνερ του Κάσα η μπάλα φτάνει στον Βαλάντη Φουδούλη που με καρφωτή κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 80΄Έξυπνο σουτ του Μάκη Τασόπουλου βρίσκει και πάλι στα σώματα ..κόρνερ για τον Π.Α.Σ που περνά ανεκμετάλλευτο.
Στο 86΄ Κοντά στο να προηγηθεί ο Ηρακλής Αρμενοχωρίου!Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ηλιόπουλου η μπάλα καταλήγει τον Άντυ Κάσα που υπό πίεση πλασάρει με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Π.Α.Σ.
Λήξη του αγώνα 
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:Ηλιόπουλος,Ρούφας,Κεσίδης,Τσίγλης,Σοβισλής,
Κοκαρόπουλος (60΄Ξενάριος),Γροσδάνης(70΄Μαργαρίτης),Τασόπουλος, Λεζάκης, Μητρεβόλης,Γεωργόπουλος(80΄Τασομηνόπουλος).
 




Ταβέρνα Ο Ντίνος  Τριπόταμος Φλώρινας
                        https://www.facebook.com/ntinosTripotamos