Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΣΤΙΒΟΣ: ΠΡΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Σ.ΚΕΣΙΔΗ

Οι επιτυχίες του τμήματος Στίβου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συνεχίζονται με τους αθλητές του συλλόγου μας να πλασάρονται στις πρώτες θέσεις στους σχολικούς αγώνες Λυκείων της Φλώρινας ενώ αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να πιάσουν τα όρια για τη 2η φάση των αγώνων. Η 2η φάση των αγώνων θα διεξαχθεί στο Άργος της Καστοριάς και δεν θα έχει τοπικό χαρακτήρα αλλά θα έχει αθλητές από τη Δυτική Μακεδονία, την Ήπειρο, την Κέρκυρα και τη Λευκάδα. Τα αποτελέσματα δείχνουν την πολύ καλή και μεθοδική δουλειά που γίνεται καθημερινά στο τμήμα Στίβου του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από τον προπονητή Στέλιο Κεσίδη και είναι μόνο η αρχή για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν στο κοντινό μέλλον. Οι αθλητές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που διακρίθηκαν είναι όλοι μαθητές της πρώτης και δευτέρας Λυκείου (γεννημένοι 2000 και 2001) και αγωνίστηκαν και θα αγωνιστούν στη 2η φάση και με μεγαλύτερους αντιπάλους και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους.

Στο Άλμα εις Μήκος κοριτσιών οι Αθλήτριες του ΠΑΣ Φλώρινα κατάφεραν να πάρουν τις 2 πρώτες θέσεις με την Αγγελική Τράιτση (2001) να κατατάσσεται με επίδοση 5,21μ. και να πιάνει το όριο για τη 2η φάση των αγώνων (Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίδοση αυτή δίνει το όριο και για την 3η και τελική φάση των αγώνων σε περίπτωση που επαναληφθεί στη 2η φάση) και την Εύη Παναγιωτίδου (2001) να κατατάσσεται με 5,03μ και να πιάνει και αυτή το όριο για την 2η φάση των αγώνων.  

Στα 200 μέτρα κοριτσιών η Ελισσάβετ Κατσάκη (2001) πήρε την 1η θέση πιάνοντας και αυτή το όριο της 2ης φάσης των αγώνων.

Στα 100 μέτρα κοριτσιών την 2η θέση πήρε η Κυριακή Τριανταφυλλίδου (2000) του ΠΑΣ.

Στα 100μέτρα αγοριών την 1η θέση πήρε ο Λάζαρος Λούγκας (2000) του ΠΑΣ πιάνοντας και αυτός το όριο για τη 2η φάση των αγώνων.

Στα 400μέτρα αγοριών την 1η θέση πήρε ο Μιχάλης Σκενδέρης (2001) του ΠΑΣ.

Στα 3000μέτρα αγοριών την 2η θέση κατέλαβε ο Χρήστος Παλιάρης (2000) του ΠΑΣ 

Στο ύψος αγοριών την 2η θέση κατέλαβε ο Γιώργος Τασομηνόπουλος (2001) του ΠΑΣ

Η διοίκηση του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ και οι προπονητές του συλλόγου τους συγχαίρουν, τους εύχονται υγεία και πολλές επιτυχίες

Φωτογραφία του χρήστη Gianna Mich.

Φωτογραφία του χρήστη Gianna Mich.