Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΚΟΡΥΤΣΑ-ΑΛΒΑΝΙΑ:Νέες Διεθνείς εμπειρίες για την Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πιστή στον προγραμματισμό της η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ προσέφερε για άλλη μία φορά νέες διεθνείς εμπειρίες στους ποδοσφαιριστές της που ταξίδεψαν μέχρι την γειτονική Κορυτσά της Αλβανίας εχθές Κυριακή 19/3/2017. Η αποστολή του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αποτελούμενη από 50 άτομα (Παιδικό, Προπαιδικό, Προπονητές, Γονείς και Συνοδοί) αναχώρησε στις 10:30 από το ΔΑΚ Φλώρινας και αφού πέρασε τη Βίγλα και την Κρυσταλλοπηγή μπήκε στην γειτονική χώρα. Οι διοργανωτές των αγώνων συνόδεψαν το λεωφορείο του ΠΑΣ Φλώρινα μέχρι το αθλητικό κέντρο της Κορυτσάς όπου έγινε η υποδοχή της ομάδας. Ακολούθησε μια σεμνή τελετή έναρξης των αγώνων μεταξύ των ομάδων της SKENDERBEU της YOUNG BOYS και φυσικά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που περιελάμβανε ομιλίες του εκπροσώπου του Δήμου Κορυτσάς, του Έλληνα αντιπρόξενου Κορυτσάς κου Νάκου και των προπονητών των τριών ομάδων. Την όλη διοργάνωση κάλυψε και η τοπική τηλεόραση της Κορυτσάς και θα την προβάλει στην σημερινή αθλητική της εκπομπή. 

Στο αγωνιστικό σκέλος της εκδήλωσης το Παιδικό τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2002-03) επικράτησε με σκορ 0-1 του τμήματος 2003 της Skenderbeu με σκόρερ τον Γκιορτζίνη με σουτ από κοντά μετά από εκπληκτική ατομική προσπάθεια του Χρηστάκη. Το Προπαιδικό τμήμα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (2004-05) έχασε με σκορ 3-1 από την Skenderbeu αν και προηγήθηκε με γκολ του Γκινούδη και Νίκησε με το ίδιο σκορ 1-3 την Young Boys με σκόρερς τους Γκινούδη, Ντούρο, Παπαδόπουλο 

Ακολούθως η αποστολή του ΠΑΣ ξεναγήθηκε στην πόλη της Κορυτσάς και οι παίχτες και συνοδοί της ομάδας είχαν την ευκαιρία να περάσουν ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της πόλης. Η επιστροφή στην πόλη της Φλώρινας έγινε αργά το απόγευμα με τις καλύτερες εντυπώσεις από πλευράς διοργάνωσης, φιλοξενίας, εγκαταστάσεων και επιπέδου αγώνων και ασφαλώς αναμένεται ανταπόδοση στην επίσκεψη των φίλων μας στο τουρνουά του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΜΠΑΛΚΟΣ, ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΠΑΣΣΙΑΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Ι., ΜΑΛΟ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ, ΛΙΟΝΤΗΣ, ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΔΑΦΟΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ.,ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ,  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ζ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β.

Φωτογραφία του Hansi Kapllani.