Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

Ήττα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσα στον Άγιο....

....γιατί έτσι ΕΠΡΕΠΕ, με σκορ 2-1. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ δεν ξεκίνησε καλά τον αγώνα, δεν είχε ρυθμό και την φρεσκάδα των προηγούμενων τριών αναμετρήσεων και μοιραία έμεινε πίσω στο σκορ στο 20ο λεπτό του αγώνα με κοντινό πλασέ του Μπατμά. Ο ΠΑΣ στο 1ο ημίχρονο είχε δύο καλά σουτ με τους Κεσίδη και Λεζάκη να περνάνε άουτ ενώ στο 38ο λεπτό ο Ξενάριος με περίτεχνη προσπάθεια έβγαλε σε καλή θέση τον Μητρεβόλη που κλείστηκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή και δεν τελείωσε όπως θα ήθελε την φάση. Στην επανάληψη οι παίχτες της ομάδας μας μπήκαν πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 48΄ όταν ο Λεζάκης έβγαλε σε καλή θέση τον Μητρεβόλη από δεξιά, αυτός έσπασε στον 15χρονο Κοκαρόπουλο που τελείωσε τη φάση με ψύχραιμο κοντινό πλασέ. Στην ίδια φάση ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Λεζάκης δέχθηκε εκτός φάσης εσκεμμένο χτύπημα πάτημα στα γεννητικά όργανα από αντίπαλο αμυντικό με τον διαιτητή να δίνει ΚΙΤΡΙΝΗ??? κάρτα. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από εκείνο το σημείο ανέβασε και άλλο την απόδοσή της έλεγχε τον αγώνα και μπορούσε να χτυπήσει σε αντεπιθέσεις τους γηπεδούχους που έδειχναν εγκλωβισμένοι μέχρι το 72΄ λεπτό που ο προσφάτως βραβευμένος διαιτητής είδε πέναλτι που δεν είδε κανένας άλλος στο γήπεδο. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπαμπάρης και έκανε το τελικό 2-1. 
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (25΄ Λ.Τ.ΞΕΝΑΡΙΟΣ), ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ (80΄ ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (75΄ ΛΟΥΓΚΑΣ)

* Τις τελευταίες εβδομάδες βιώνουμε συνεχώς μία απαξίωση ως ομάδα με αλλεπάλληλες κακές διαιτησίες που κρίνουν αποτελέσματα εις βάρος μας γεγονός που μας προβληματίζει ιδιαίτερα ως σύλλογο. Αναρωτιώμαστε αν κανένας άλλος σε αυτόν τον τόπο προβληματίζεται ή όταν συζητάμε τα ματς του σαββατοκύριακου συμφωνούμε όλοι ότι ήταν κακός ο ΠΑΣ, άστους να φωνάζουν, είναι γκρινιάρηδες, εμείς σε όλα έχουμε δίκαιο, είμαστε αλάνθαστοι, έλα μωρέ με μικρούς παίζει και τι μπορεί να γίνει, είναι αχάριστοι όπως μας είπε κάποιος, οι άλλοι είναι πολύ οργανωμένοι, είναι η σειρά τους.........Η άρχουσα τάξη που είναι σε όλα αυτά ή ξαφνικά έγιναν πολιτικοί και τους ενδιαφέρει περισσότερο η εκλογική αναμέτρηση που έρχεται και ξεχνάνε το ίδιο το ποδόσφαιρο που θα έπρεπε να υπηρετεί......?....Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους άσπονδους φίλους μας που έσπευσαν να κατηγορήσουν την διαιτησία που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια εκατέρωθεν αλλά όσο συνεχίζονται αυτά είναι δανεικά κύριοι και έτσι δεν πάμε μπροστά, επίσης θα θέλαμε να τα βλέπουν αυτά οι άρχοντες....Αναμένουμε τις καλύτερες μέρες που σίγουρα θα έρθουν πάντα με γνώμονα το δίκαιο και την ισονομία.