Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ, ΠΡΩΤΟΙ 3 ΒΑΘΜΟΙ

Την πρώτη της νίκη στο πτωτάθλημα πέτυχε στον 1ο εντός έδρας αγώνα με τον Καμβουνιακό Δεσκάτης η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με την παρουσία 300 περίπου φιλάθλων του ΠΑΣ.

Η ομάδα του ΠΑΣ χωρίς να πιάσει υψηλά στανταρ απόδοσης επιβλήθηκε με 1-0 του Καμβουνιακού, ξεπερνώντας το φυσιολογικό άγχος της πρώτης εμφάνισης στο κοινό του. Ο Καμβουνιακός εμφανίστηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς και δεν κατάφερε σε καμία στιγμή να απειλήσει την ομάδα μας. Οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν σε όλον τον αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων. Χάνοντας κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος η ομάδα μας κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Αναστασιάδη, ο οποίος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Παντελής Μάνος και η αφού η μπάλα προσέκρουσε στο τοίχος.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και στο 80 λεπτό η ομάδα της Δεσκάτης έμεινε με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε ο . Από το σημείο εκείνο και πέρα ο αγώνας κύλησε ομαλά χωρίς κάτι αξιόλογο και το τελικό 1-0 βρήκε τους παίχτες της Φλώρινας να πανηγυρίζουν τους πρώτους 3 πόντους στο πρωτάθλημα.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΕΛΚΑΣ, ΜΑΝΟΣ Π. (ΦΑΡΜΑΚΗΣ 80΄), ΤΑΝΤΣΗΣ, ΚΙΛΗΣ (ΚΙΑΜΙΛΟΓΛΟΥ 75΄), ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ 85΄), ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ

ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΤΗΣ, ΡΑΝΤΖΑΣ, ΒΙΛΜΑΣ, ΛΑΜΑΡΗΣ, ΚΟΥΤΟΥΛΑΣ, ΧΕΡΙΔΗΣ, (ΚΟΥΚΟΥΔΗΣ 75΄), ΚΑΚΟΥΣΙΟΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ, ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΚΑΨΑΛΗΣ 75΄), ΣΙΩΜΟΣ (ΠΑΠΑΤΣΑΝΗΣ 75΄)

Ο Αναστασιάδης πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Περίπου 300 Φλωρινιώτες παρακολούθησαν τον αγώνα