Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Την ήττα με 0-3 γνώρισε εχθές ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από την Αλεξάνδρεια, σε ένα παιχνίδι που αν ξαναπαιζόταν από την αρχή με τις ίδιες συνθήκες θα είχε σίγουρα διαφορετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ιδανικές συνθήκες για τον ΠΑΣ αφου οι καιρικές και οι γηπεδικές συνθήκες ήταν οι ιδανικές. Την ομάδα επίσης, ενίσχυσαν και περισσότεροι από 500 φίλαθλοι, οι οποίοι χειροκρότησαν στο τέλος του ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων.

Αγωνιστικά ο ΠΑΣ χάνοντας πρώτος δύο ευκαιρίες με Αναστασιάδη και Λίτα, έμεινε πίσω στο σκορ με αυτογκόλ του Τζιώρα στο 16΄, στην προσπάθειά του να απομακρίνει την μπάλα μετά από σέντρα των αντιπάλων.

Από το σημείο αυτό οι παίχτες του ΠΑΣ πίεσαν και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες χωρίς η μπάλα να μπαίνει στα δίχτυα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίχτες μας συνέχισαν να πιέζουν και να χάνουν ευκαιρίες αλλά και πάλι οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΣ πέτυχαν το 0-2 με κεφαλιά του Καφέ στο 49΄ από κοντά.
Η καλή εμφάνιση των παιχτών του ΠΑΣ συνεχίστηκε παρά το 0-2 και οι ευκαιρίες συνέχισαν να δημιουργούνται ως το 65΄ που αποβλήθηκε ο Ελκας με 2η κίτρινη κάρτα. Από εκεί και πέρα αλλάξανε οι ισορροπίες και σε μια αντεπίθεση της Αλεξάνδρειας στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μιστράσι έγραψε το τελικό 0-3.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τσαγκαλίδης, Τάντσης (Μπάγας), Ιωαννίδης, Λίτας, Μάνος (Φωρεινός), Έλκας, Κίλης(Μπαμπάρης), Κιαμίλογλου, Τζιώρας, Αναστασιάδης
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ:: Παλιούρας, Λάσκος, Μπούκλας, Πατρίκας (Κίτσας), Βάλδηρ, Μαντζιαρίδης, Θωμαϊδης, Μυρωνίδης, Καφές (Παπαδιάς), Φωτιάδης, Δελιορίδης (Μιστράσι)