Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ




Με θετικό απολογισμό για τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έλειξαν οι πρωϊνές συναντήσεις εναντίον του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ. Οι νεαροί αθλητές των δύο ομάδων χάρηκαν το ποδόσφαιρο και οι γονείς τις προσπάθειές τους.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ:
Σε αυτή την ηλικία διεξήχθει ένα παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες και την μπάλα να κινείται κυρίως στο χώρο του κέντρου. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15΄ του 1ου ημιχρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεαλιά του Νάνη. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από βαθιά μπαλιά του Καρακόλη, την οποία ¨κατέβασε¨ μέσα στην μεγάλη περιοχή ο Γεωργόπουλος και την έστρωσε στον επερχόμενο Δήμκο, όπου με δυνατό σου έγραψε το τελικό 1-1.

Σύνθεση του ΠΑΣ: Καρκαρέτσης, Ψυχουδάκης (Νικολάου), Παπαγιάννης (Πέϊος), Καρακόλης, Πετκόπουλος, Γεωργόπουλος, Ράμα, Μαλεσάνγκος (Κυριακού), Δήμκος, Ιωάννου (Μαρκούλης), Ποντίκης.

Προ-Παιδικό τμήμα:
Μια άνετη επικράτηση για την ομάδα του ΠΑΣ, η οποία έπαιξε πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο. Το τελικό σκορ ήταν 7-2 για τη Φλώρινα.
Σύνθεση του ΠΑΣ: Γιανγκουλίδης (Μαρκούλης Χ.) (Κάλτσος), Δερμιτζάκης, Νεδέλκος, Μογιάννης, Μπογδάνης, Κυρκόπουλος, Γεωργόπουλος Α., Δόρης, Παπαγιάννης, Αδαμ, Ζηλάκης, Γκάζκας, Τσορλίνης, Γουλάπτσης, Μικρόπουλος, Τσώτσος

Τμήμα Τζούνιορ:
Τη νίκη με 2-0 πήρε η ομάδα τζούνιορ του ΠΑΣ παίζοντας ένα ποδόσφαιρο το οποίο θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλοι πδοσφαιριστές της ομάδας.

Σύνθεση Τζούνιορ: Αποστολίδης Ν., Τσώτσος Α., Ρέμπελος, Τικταπανίδης, Μπαρούφας, Ζιώγας, Πία, Στυλιανίδης, Αποστολίδης Α., Σελεμίδης, Ματραντζής, Παπαγεωργίου, Καραμήτσος, Γκούλος, Νάτσης, Μαρκώτης, Σολομωνίδης, Αδάμ Ν.,

Τμήμα ΠΡΟ-Τζούνιορ
Τις επιτυχίες των μεγαλύτερων τμημάτων ακολούθησαν και οι λιλιπούτειοι άσοι του ΠΑΣ. Παίζοντας με ενθουσιασμό κέρδισαν με σκορ 5-1 τους αντιπάλους τους και πανηγύρισαν στο τέλος όλοι μαζί την λήξη των αγώνων.

Σύνθεση ΠΡΟ-Τζούνιορ: Μαργαρίτης, Κεβρεκίδης, Μαρκούλης Α, Μπούμπης, Θεοδωρόπουλος, Μπέλλης, Δημητριάδης, Μπακάλης, Παπαγρηγορίου, Μπαρούφας Δ., Κοκαρόπουλος, Ιωάννου Π., Δάϊκος, Δογούλης, Τασομηνοπουλος, Τικταπανίδης Θ.