Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ









Άνετη εκτός έδρας επικράτηση για τον ΠΑΣ μέσα στο Μακροχώρι με αντίπαλο την Ε.Α.Π. με σκορ 0-2. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ιδιαίτερες δάφνες ποιότητας, είχε όμως αρκετή δύναμη, πάθος και σκληρές μονομαχίες με τους παίχτες του ΠΑΣ να επικρατούν σε όλους αυτούς τους τομείς έναντι των αντιπάλων τους. Η ομάδα μας προηγήθηκε απο νωρίς (16΄) με κεφαλιά του Ιωαννίδη Παντελή μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Κίλλης. Στην συνέχεια η Φλώρινα χωρίς να δεχθεί σημαντική πίεση έχασε κάποιες ευκαιρίες, με τον τερματοφύλακα Σταματέλο να νικάει τον Κίλλη σε δύο περιπτώσεις.

Το 2ο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάτι αξιόλογο μέχρι το 81΄λεπτό όπου ο Τζιώρας δοκίμασε ένα καλό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Τζιώρας κυνήγησε μια ¨χαμένη¨ μπαλιά, κέρδισε την μπάλα και την έδωσε πλάγια στο Κιαμίλογλου, ο οποίος την ¨έσπασε¨ στον Τσουτζίδη που έγραψε με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι το 2-0.

ΣΥΝΘΈΣΕΙΣ:
ΕΑΠ: ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ, ΤΖΕΪΡΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ, (54΄ΓΙΑΝΝΟΥ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ (46΄ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ Γ.), ΑΡΑΠΗΣ (72΄ ΤΣΙΑΦΟΥΛΗΣ)

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΓΙΑΠΡΑΚΗΣ (64΄ΤΖΙΩΡΑΣ), ΤΑΝΤΣΗΣ, ΛΙΤΑΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΜΑΝΟΣ Π. (64΄ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΕΛΚΑΣ, ΚΙΛΛΗΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (75΄ ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ), ΚΙΑΜΙΛΟΓΛΟΥ

Εξωαγωνιστικά:
1) Η ομάδα του ΠΑΣ είχε για άλλη μια φορά την συμπαράσταση 100 περίπου οπαδών της, οι οποίοι έκαναν τους ποδοσφαιριστές να αισθάνονται οτι αγωνίζονται εντός έδρας.

2) Τον αγώνα παρακολούθησαν και 40 ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να τραγουδούν και να ενισχύουν την ομάδα τους ούτε λεπτό.