Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Ο ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΛΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ

Με γκολ στο 75΄ και ενώ έπαιζε με 10 παίχτες από το 68΄ ο ΠΑΣ πήρε το διπλό μέσα στην σκληροτράχηλη έδρα της Ένωσης Ποντίων Βατολάκου Γρεβενών. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και να χάνει κάποιες ευκαιρίες, ενώ στο δεύτερο μέρος ο εορτάζων Μυλωνάς έσωσε την ομάδα σε 3 κλασικές ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι. Στο 60΄ ο Τζιώρας εκμεταλλεύτηκε την πολύ καλή κάθετη πάσα του Φωτεινού μπήκε μέσα στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει αποτελεσματικά. Δέκα περίπου λεπτά αργότερα ο Τζίωρας αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, που δέχθηκε για ¨θέατρο¨ σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή. Στο 75΄ ο Φωτεινός βρέθηκε μόνος του μετά από κεφαλιά που κέρδισε ο Τσουτζίδης μέσα στην αντίπαλη περιοχή και από δύσκολη θέση σημείωσε το 0-1 που αποτέλεσε και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με τους: Μυλωνά, Γιαπράκη, Τάντση, Φαρμάκη(Φωτεινός), Μάνο Γ., Ιωαννίδη Π, Κίλη (Ιωαννίδη Γ.), Τσαγκαλίδη (Μπάγα), Μπαμπάρη, Τζιώρα και Τσουτζίδη.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ: Τσίγκας, Πουταχίδης (Παπαδόπουλος)(Χαραλαμπίδης), Λίτας, Σούλας, Φαλτάκας, Σκρέκας, Κυριακίδης, Τσάρας (Ασλανίδης), Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Θώμος.